VIDEO / Cristina Șișcanu, întrebări năucitoare pentru jurații de la ”Bravo, ai stil”. L-a întrebat pe Cătălin Botezatu dacă a primit foloase materiale de la Andreea Tonciu

20.12.2020, 10:09
VIDEO / Cristina Șișcanu, întrebări năucitoare pentru jurații de la ”Bravo, ai stil”. L-a întrebat pe Cătălin  Botezatu dacă a primit foloase materiale de la Andreea Tonciu
VIDEO / Cristina Șișcanu, întrebări năucitoare pentru jurații de la ”Bravo, ai stil”. L-a întrebat pe Cătălin Botezatu dacă a primit foloase materiale de la Andreea Tonciu

Cristina Șișcanu le-a pus întrebări dure juraților de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în finala competiției.

Cristina Șișcanu a fost una dintre vedetele care au concurat în acest sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc sâmbătă, 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

Cristina Șișcanu s-a numărat printre cele șase finaliste, dar a fost prima eliminată din cursa pentru marele premiu. După anunțul eliminării, Cristina Șișcanu i-a luat la întrebări pe jurați. ”Eu nu am investit bani în cartele ca să fiu votată și mă așteptam să se întâmple acest lucru. Nu mi-am făcut campanie online pentru a fi votată pentru că nu acesta a fost scopul meu. Mă bucur că am făcut parte din această producție”, a spus Cristina Șișcanu după ce a aflat că este eliminată din finală.

Cristina Șișcanu, atac la jurații de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Cristina Șișcanu l-a întrebat pe juratul Cătălin Botezatu dacă a primit vreodată foloase materiale sau de orice alt tip de la Andreea Tonciu sau de la un alt apropiat al vedetei. ”Aș începe cu domnul Botezatu. L-aș întreba dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu, foloase de orice natură, fie bani, fie de altă natură, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu sau rugăminți sau soilicitări pentru a o susține și a o favoriza?”.

”Am să-ți răspund scurt. Cred că mă aflu la un nivel financiar extraordinar… Nu sunt de cumpărat, nu sunt de vânzare. Trebuie să ai foarte mulți bani ca să mă cumperi pe mine, Cătălin Botezatu, și nici nu m-aș preta, ca jurat, la așa ceva. Răspunsul este nu și tot hate=-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorită uhnei prietenii cu fina ei, este vorba Anamaria Prodan, cu care m-am văzut în această perioadă doar o dată și m-a întrebat doar atât: ”Ce face nebuna aia a mea?”. În rest, n-a avut nici măcar vreo intervenție telefonică sau ceva de genul acesta”, a venit răspunsul lui Cătălin Botezatu.

Cristina Șișcanu l-a luat apoi la întrebări pe Maurice Munteanu: ”Domnule Munteanu, aș vrea să vă întreb și pe dumneavoastră. A fost o zvâcnire, tot în mediul online, de a lansa ideea că dumneavoastră sau dumneavoastră prin intermediul altor persoane ați sta în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu”. Maurice Munteanu a răspuns: ”Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu. Știu exact cine sunt și nu știu de ieri de azi cine sunt, o piață și o industrie întreagă știe exact cine sunt. Astea pot fi chestiuni care pot fi verificate… În momentul în care lansezi tipul acesta de acuze, dacă ele nu pot fi susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave. Am citit și eu câteva mizerii de genul ăsta, m-a apucat râsul”.

citește și...