Catinca Roman: ”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei”

18.11.2020, 16:20
Catinca Roman: ”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei”
Catinca Roman: ”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei”

Catinca Roman este mama unei fete pe care a avut-o fără a fi căsătorită. Despre cum a fost percepută de cei din jur în momentul în care a decis să aibă un copil în afara căsniciei a vorbit vedeta la o emisiune de televiziune.

Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina.Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită. Catinca Roman a mărturisit că a fost judecată pentru acest lucru la vremea respectivă.

”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman (n.r. tatăl ei vitreg) a pierdut alegerile din cauza mea. Noi am hotărât să avem un copil, dar nu să ne căsătorim, a fost de comun acord”, a declarat Catinca Roman la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Care este relația dintre Catinca Roman și fiica ei

Calina, fiica Catincăi Roman, a dezvăluit care este relația pe care o are cu cea care i-a dat viață. Calina a afirmat că mama sa este cea mai bună prietenă a ei.

”Cu mama întotdeauna râd, chiar dacă nu fac un outfit perfect. Mi-o spune cu zâmbetul pe buze și nu mă pot supăra. Avem o relație specială, este cea mai bună prietenă a mea, vorbim despre orice, ne sfătuim și chiar facem schimb de haine”, a declarat Calina în cadrul unui interviu.

În primăvara acestui an, Catinca Roman dezvăluia că fiica sa, Calina, nu mai locuiește împreună cu ea. „Acum un an și ceva s-a pus problema să locuim din nou împreună. Am fost super fericite împreună. Calina a luat o altă decizie, a intervenit ceva în viața ei”, a explicat Catinca Roman. Calina s-a mutat împreună cu iubitul ei.

citește și...