FOTO | Cum arată Calina, fata Catincăi Roman! Tânăra participă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

21.12.2019, 15:12
FOTO | Cum arată Calina, fata Catincăi Roman! Tânăra participă la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Cum arată Calina, fata Catincăi Roman!

Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată cum arată tânăra, care a trecut prin transformări spectaculoase de look de-a lungul adolescenței. 

Tânăra este pasionată de modă, la fel ca mama sa, așa că a decis să facă parte dintre concurentele celui mai nou sezon „Bravo, ai stil!”. 

Cum arată Calina, fata Catincăi Roman!

Calina și Catinca au o relație foarte apropiată, iar recent, cu ocazia zilei sale de naștere, mama sa i-a transmis public un mesaj emoționant. 

„Acum 20 de ani aduceam pe lume mândrețea mea de fată. Sunt 20 de ani de iubire necondiționată, momente de neuitat, complicitate și mulțumire sufletească!?? La mulți ani fata mea frumoasă și deșteapta, sunt mândră de tine și de sufletul tău minunat! Te iubesc!???”, a scris fiica vitregă a lui Petre Roman. 

„Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie in devenire care își caută cea mai bună versiune a ei si care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile ma copleșesc uneori. Asta nu ma împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre phoenix, din propria cenușă”, spune Calina.

citește și...