Câți bani le plătește Doru Todoruț celor trei fetițe ale sale. ”Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară”

27.07.2021, 14:45
Câți bani le plătește Doru Todoruț celor trei fetițe ale sale. ”Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară”
Câți bani le plătește Doru Todoruț celor trei fetițe ale sale. ”Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară”

Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, a scăpat de procesul cu fosta sa soție. Acesta a obținut în instanță micșorarea pensiei alimentare pentru cele trei fetițe – Rebecca și gemenele Eva și Natalia, pe care le are din mariajul respectiv. “Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară”, a declarat cântărețul.

Doru Todoruț a fost căsătorit și are trei fetițe. De asemenea, artistul a avut o relație cu Irina Baianț, însă aceasta s-a încheiat. Solistul trupei Deepcentral se declară un tată dedicat, care petrece foarte mult timp cu cele trei fetițe pe care le are din căsnicia cu Rocsana. Cântărețul a fost dat în judecată de fosta soție, pentru neplata integrală a pensiei alimentare. Artistul a fost executat silit de mama copiilor lui.

Acum, Doru Todoruț a scăpat de procesul cu fosta sa soție și a obținut în instanță micșorarea pensiei alimentare pentru cele trei fetițe ale sale, Rebecca și gemenele Eva și Natalia.

Câți bani le plătește Doru Todoruț celor trei fetițe ale sale. ”S-a luat în considerare faptul că nu au fost spectacole în pandemie”

Potrivit click.ro, pensia alimentară pe care Doru Todoruț o plătea pentru fiicele lui a fost redusă de la 3.000 de lei la 1.300 de lei.

“Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară pe care trebuie să o plătesc, conform legii, până la majoratul fetelor, ceea ce nu e neapărat o veste bună pentru mine, ci e o dreptate care se face, având în vedere că a fost pandemie și au scăzut veniturile pe care le-am avut. Asta din cauza concertelor care au lipsit. S-a luat în considerare faptul că nu au fost spectacole în pandemie, aștept să își revină toată industria la normal, să sperăm că vom scăpa de covid și că vom avea evenimente. Fetele stau cu mama lor, pentru că eu n-am fost niciodată de acord ca ele să aibă o mulțime de locuințe, multe dulapuri de haine. Ele trebuie să aibă o casă cum am avut toți. La mine stau ori de câte ori se poate, cu mare drag”, a declarat Doru Todoruț pentru sursa citată.

Ce a declarat Doru Todoruț despre cele trei fetițe ale sale

Artistul a vorbit recent, la o emisiune de televiziune, despre dicuțiile pe care le-a avut cu fetițele lui. „Dacă am simțit vreodată că ele au nevoie de un răspuns, atunci am inițiat eu discuția și le-am spus că dacă vor să știe ceva, să mă întrebe. Le-am spus că este o perioadă grea din cauza pandemiei, mai bine spus nu mai sunt aceleași venituri, sunt probleme financiare și atât. Ele au înțeles foarte simplu, sunt fete istețe”, a declarat el.

Întrebat dacă fetițele sale i-au pus întrebări legate de despărțirea de mama lor, cântărețul a explicat: ”Au pus când erau ceva mai mici și le-am explicat că noi ne-am tot împăcat până când a trebui să îmi iau valiza și să plec, pentru că nu mai era loc de împăcare. Probabil când vor mai crește vor întreba mai amănunțit”.

 

citește și...