Câți bani încasează Maria Constantin ca să cânte la un eveniment. Tariful pentru o oră te va surprinde!

16.08.2022, 12:00
Câți bani încasează Maria Constantin ca să cânte la un eveniment. Tariful pentru o oră te va surprinde!
Câți bani încasează Maria Constantin ca să cânte la un eveniment

S-a aflat câți bani încasează interpreta de muzică populară Maria Constantin ca să cânte la un eveniment. Suma percepută de artista în vârstă de 35 de ani nu este deloc mică.”Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical, când merg singură am negative mai mult pe populară”, a explicat  cântăreața.

Maria Constantin are agenda încărcată. Este invitată să cânte la numeroase evenimente private.

Potrivit impact.ro, pentru un program artistic de o oră, Maria Constantin încasează 1.500 de euro, prețul fiind negociabil dacă evenimentul este în București sau în apropiere. Dacă merge cu orchestra, onorariul se ridică la 8.000 de euro pentru întregul eveniment.

Câți bani încasează Maria Constantin ca să cânte la un eveniment. ”În general îmi place să merg cu orchestra ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii”

„Cânt ce se cere la nuntă, melodiile cele mai cunoscute. Unii vor muzică populară, alții vor mai ales -unde sunt evenimente întregi – să cânt toate genurile muzicale: de la muzică ușoară, manele, populară, fiecare ce vrea. Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical, când merg singură am negative mai mult pe populară. În general îmi place să merg cu orchestra ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii”, a declarat Maria Constantin pentru sursaa mai sus-menționată.

”De exemplu, pe întâi septembrie am nuntă, care este joia. Au fost foarte multe evenimente care s-au amânat, oamenii vor să îți țină totuși evenimentele pe care le-au amânat poate și de trei ani. Mai sunt spectacole, care sunt și în timpul săptămânii, zile de orașe, zile de comune. Multumesc lui Dumnezeu, am și patru evenimente într-o zi în care trebuie să alerg dintr-o parte în alta”, a mai spus artista.

Maria Constantin se pregătește de nuntă

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

 

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie. Maria Constantin a dat detalii despre eveniment la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec. La anul va fi. Ne-am uitat la câteva locații, nu am mers acolo, dar ne-am uitat așa ca și idee și trebuie să prindem puțin timp liber ca să putem merge. Vrem în București, pentru că avem mai mulți prieteni aici și ne-ar fi nouă mult mai simplu”, a declarat cântăreața.

citește și...