Câți bani încasează Jador pentru o cântare. S-a aflat suma pe care o ia pentru o oră de show

27.07.2020, 09:59
Câți bani încasează Jador pentru o cântare. S-a aflat suma pe care o ia pentru o oră de show
Câți bani încasează Jador pentru o cântare. S-a aflat suma pe care o ia pentru o oră de show

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, este  un cântăreț foarte căutat pentru diverse evenimente și spectacole.

Jador este un artist de muzică de petrecere, extrem de apreciat. Acesta a ajuns să căștige sume frumoase de bani pentru cântările pe care le susține la diverse evenimente.

Astfel, pentru evenimentele la care Jador participă, fie chefuri, nunți sau botezuri, pentru un program de o oră în care cântă este plătit cu suma de 2.000 de euro, potrivit playtech.ro.

Ce spunea Jador despre foștii concurenți de la ”Puterea Dragostei”

Se pare că Jador nu a fost în relații prea bune cu cei care i-au fost colegi la emisiunea ”Puterea Dragostei”. De curând, acesta a făcut declarații dure la adresa acestora.

”Nu am ce discuta… Pe mine mă asociază lumea cu povestea aceea cu concurenta și nu mai vreau să aud… Nu vreau să discut de Ella, eu îmi țin pumnii doar mie! Adevărul că acolo, la ”Puterea Dragostei”, toți sunt cu două fețe, te vorbesc, te bârfesc”, a declarat Jador.

”Singurul pe care îl respect este Livian de la ”Puterea Dragostei”! Restul nu mă interesează, nu discut despre ei, nu am ce să zic despre ei decât că sunt…”, a adăugat acesta.

Când începe sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost căștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

”Al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei se încheie în această seară. De mâine, preiau ștafeta de la Andreea Mantea, gazda celor două sezoane, căreia ii multumesc pentru încurajari. Sub bagheta ei, magia dragostei ne-a adus pe toti mai aproape de speranță ca intr-o zi, iubirea ne va transforma viata in rai.

Ziua de maine este pentru mine o pagină albă. O voi scrie alături de concurenții de la Puterea dragostei, de echipa emisiunii, formată din oameni minunați, cărora le mulțumesc pentru devotament si rabdare si nu in ultimul rand,alături de voi, cei care ne dati toate motivele să fim cei mai buni”, a transmis Cristina Mihaela Dorobanțu înainte de începerea celui de-al treilea sezon de la ”Puterea Dragostei”.

citește și...