Câți bani ia Mihai Trăistariu pentru un concert. ”Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul”

04.12.2022, 15:12
Câți bani ia Mihai Trăistariu pentru un concert. ”Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul”
Câți bani ia Mhai Tăistariu pentru un concert

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a spus foarte clar care este tariful său pentru a susține un concert la un eveniment.  ”Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul”, a mărturisit artistul. Mihai Trăistariu este considerat ca având una dintre cele mai bune voci masculine din industria muzicală din România.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90.  Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterio Mihai Trăistariu a urmat cariera solo. În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit.

Mihai Trăistariu este foarte solicitat la diverse evenimente. Acesta a dezvăluit, pentru impact.ro, care este onorariul său pentru un spectacol de 45 de minute.

 

Câți bani ia Mhai Tăistariu pentru un concert. ”1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul”

”Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură. Cum e și firesc, însă, de Revelion, mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiștii, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem. Dacă tot ne sacrificăm Sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult. Ori stai în familie, ori mergi și cânți pe bani ca lumea!”, a spus Mihai Trăistariu.


De Revelion, Mihai Trăistariu ca cânta în Bulgaria, unde va încasa 2.000 de euro pentru un concert: ”Am avut noroc cu bulgarii ăștia, m-am legat de două veri încoace de ei, am cântat vara, în aer liber, sunt mulți turiști români acolo, au încins hora, așa că repertoriul meu merge bine. S-au lipit de sufletul meu, iar de Revelion voi cânta la trei resorturi din Bulgaria, pentru 2.000 de euro la fiecare concert, plus TVA. Sunt și bulgari, și turiști austrieci, dar trei sferturi sunt români. Mai bag și o piesă în franceză, în engleză, în machedonească, dar și în italiană, un ”Tornero”, ca să mai alternez, dar, din 45 de minute, 40 de minute cânt în limba română”.

citește și...