Câți bani dă Irinel Columbeanu pe mâncare în fiecare lună. Fostul afacerist a dat detalii despre viața sa din prezent

16.12.2020, 10:54
Câți bani dă Irinel Columbeanu pe mâncare în fiecare lună. Fostul afacerist a dat detalii despre viața sa din prezent
Câți bani dă Irinel Columbeanu pe mâncare în fiecare lună. Fostul afacerist a dat detalii despre viața sa din prezent

Irinel Columbeanu a avut o viață de lux, însă acum a ajuns să locuiască cu chirie. Despre viața sa din prezent și despre afacerile eșuate a comentat acesta la TV.

Irinel Columbeanu a oferit detalii despre viața sa din prezent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Fostul milionar a fost întrebat câți bani mai are astăzi. ”De câți e nevoie ca să trăiesc liniștit, fără problemele dinainte care și ele s-au dus odată cu banii. Iar dispobilitatea mea de a face bani urmează să se dovedească în timp și zi de zi (…) Întotdeauna încerc să învăț ceva nou. Sunt unele avantaje când ești eliberat de grijile bănești. Știu să gătesc”, a spus acesta, citat de wowbiz.ro.

Întrebat câți bani cheltuiește lunar pe mâncare, Irinel Columbeanu a declarat: ”Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”.

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea

La aceeași emisiune, Irinel Columbeanu a vorbit și despre afacerile sale eșuate.

Acesta a explicat cum a reușit să piardă aproape 150 de milioane de euro în doar câțiva ani. Se pare că fabrica de ciment l-a falimentat pe cunoscutul om de afaceri.

„Banii poate că au fost mai puțini sau poate că au fost mai mulți, nu știu cum procedați dumneavoastă să faceți asemenea evaluări, probabil vă luați după alți colegi din presă, dar vă previn că s-ar putea să greșiți, în ceea ce privește sumele. Eu zic că dacă e 100 sau 150-200 sau orice altă cifră de ordinul milioanelor este oricum mult, iar banii se pot pierde foarte ușor. (…). Cum se pot face, repet, se pot și pierde prin niște decizii eronate de business. (…). Da, practic, deciziile au fost greșite prin alegerea locului de desfășurare al afacerii care ar fi putut să fie oriunde în lume. Aici a fost mai puțin prielnică, această desfășurare a afacerii, domeniul era foarte nou, iar climatul ce înconjura această afacere, mă refer la afacerea cu acel ciment, a devenit neprielnic prin neîndeplinirea unor obligații de mediu de către România”, a detaliat Irinel Columbeanu, potrivit kanald.ro.

Fosta vilă în care Irinel Columbeanu a locuit cu familia sa a ars din temelii

Irinel Columbeanu a locuit împreună cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, într-o vilă de lux din Izvorani. Omul de afaceri a fost nevoit să se mute cu chirie după ce a intrat în faliment. Vila de la Izvorani nu îi mai aparținea lui Irinel Columbeanu din anul 2012. Aceasta fusese scoasă la vânzare de noul proprietar contra sumei de 3,9 milioane de euro. În data de 31 octombrie 2020, vila de la Izvorani a fost puternic afectată de un incendiu.

La emisiunea ”Xtra Night Shgow”, de la Antena 1, Irinel Columbeanu a afirmat că nimeni nu are de câștigat de pe urma incendiului care a mistuit vila și că reședința nu era asigurată.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...