Câți bani cere Valentin Sanfira pentru o cântare. ”Plus-minus, în funcție de diferite detalii”

30.03.2022, 15:40
Câți bani cere Valentin Sanfira pentru o cântare. ”Plus-minus, în funcție de diferite detalii”
Câți bani cere Valentin Safira pentru o cântare. ”Plus-minus, în funcție de diferite detalii”

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a dezvăluit câți bani cere pentru a susține un show la un eveniment. ”Plus-minus, în funcție de diferite detalii”, a spus artistul de folclor la postul de televiziune Antena Stars. De  asemenea, cântărețul a comentat și și despre o situație cu care se confuntă în mediul online, unde, în ultima perioadă, a descoperit mai multe conturi false cu numele lui, unde erau numerele de telefoane ale altor persoane.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira a explicat ce tarif percepe pentrru a cânta la un eveniment.

Artistul a vorrbit, la postul de televiziune Antena Stars, și despre o situație întâșnită în mediul online, unde a descoperit conturi false cu numele lui, unde erau numerele de telefoane ale altor persoane.

Câți bani cere Valentin Sanfira pentru o cântare. ”Nu e un secret”

“Eu nu am impresar. Nu este un secret prețul meu, 2.500 de euro pe program, plus-minus în funcție de diferite detalii. Acești impresari își bagă bani în buzunar degeaba, nimic altceva, nu cântă cu mine, nu fac nimic”, a declarat Valentin sanfira, notează spynews.ro.

“Sunt multi care își fac un site și își dau numărul de telefon, vorbesc in numele nostru cu oamenii, ne sună pe noi și vorbesc cu noi să facem cântari. Pun câteva sute de euro la fiecare și nu e ok. Induc lumea în eroare”, a adăugat interpretul de muzică populară.

Valntin Sanfira e căsătorit cu Codruța Filip

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. În luna octombrie a anului 2020, Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

citește și...