Câți bani a câștigat Maria Constantin la primul său eveniment. ”A făcut-o ca să mă încurajeze și să știu să prețuiesc și banul”

21.11.2022, 16:32
Câți bani a câștigat Maria Constantin la primul său eveniment. ”A făcut-o ca să mă încurajeze și să știu să prețuiesc și banul”
Câți bani a câștigat Maria Constantin la primul său eveniment

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit câți bani a câștigat la primul eveniment la care a participat. Artista a dezvăluit că a fost vorba   despre un spectacol susțin ut alături de tatăl său. ”A făcut-o ca să mă încurajeze și să știu să prețuiesc și banul”, a explicat intepreta de folclor.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie.  Despre cariera sa și despre primii bani câștigați la un eveniment a dat detalii artista pentru catine.ro.

Câți bani a câștigat Maria Constantin la primul său eveniment. ”Eu am primit la vremea respectivă dintr-un singur eveniment 1000 de lei”

”Știu foarte bine cât am primit. Sunt banii de la primul eveniment cu tatăl meu. Dacă salariul mediu pe economie era atunci 700 de lei, eu am primit la vremea respectivă dintr-un singur eveniment 1000 de lei. Tatăl meu a făcut-o ca să mă încurajeze și să știu să prețuiesc și banul”, a detaliat Maria Constantin.


”Am trecut prin multe etape în care îmi doream să devin stewardesă, să fac lucruri mărețe. Asta cu muzica a venit de la sine. Fiind la un liceu de muzică și trăind cu muzica în casă așa ne-au educat și pe noi. Am făcut 12 ani de muzică la Liceul de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu și 4 ani de canto la Conservator. Pasiunea mea a fost muzica clasică. (…) Tatăl meu a fost pionul principal. Dacă nu era tata să insiste foarte mult… Asta a fost și din cauza situației financiare. Erau momente în care nu aveam o situație foarte bună și trebuia cumva să-mi ajut părinții. Mergeam cu el la evenimente și cumva m-a motivat să merg pe acest stil muzical. Eu la bază am studiat doar muzică clasică. Am fost olimpică pe țară la flaut. Visele ca să devină realitate trebuie să ai și noroc și să muncești foarte mult”, a mai declarat artista.

 

citește și...