Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 50 de ani. ”Am ajuns la greutatea din adolescență”

27.03.2021, 16:23
Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 50 de ani. ”Am ajuns la greutatea din adolescență”
Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 50 de ani. ”Am ajuns la greutatea din adolescență”

Anca Țurcașiu are 50 de ani și afișează o siluetă de invidiat. Artista a dezvăluit câte kilograme are.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe scena artistică din România. Vedeta captează privirile oriunde merge. Artista este posesoarea unui trup cu forme de invidiat. La postul de televiziune Antena Stars, Anca Țurcașiu a mărturisit că a fost întotdeauna obsedată de cântar și a dezvăluit câte kilograme are. „Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte”, a declarat Anca Țurcașiu, citată de spynews.ro.


„Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucru minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a adăugat vedeta.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

La Antena Stars, Anca Țurcațiu a mărturisit că în momentele grele a avut mereu câteva persoane care i-au fost alături și au susținut-o. ”Cred că Dumnezeu, cred că credința, iubirea, iubirea oamenilor, a familiei, a copilului meu. Radu e cel mai important om de pe pământ pentru mine, el e cel pentru care respir și pentru care sunt aici”, a spus ea.

”E foarte important să ai pe cineva, să știi că e tot timpul acolo. E greu să găsești o persoană, două sau trei pe care să te bazezi așa necondiționat”, a completat artista.

citește și...