Câte kilograme are Adriana Bahmuțeanu. A dat jos 20 de kilograme în 4 luni

01.10.2021, 16:58
Câte kilograme are Adriana Bahmuțeanu. A dat jos 20 de kilograme în 4 luni
Câte kilograme are Adriana Bahmuțeanu. A dat jos 20 de kilograme în 4 luni

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a vrut să scape de kilogramele în plus, astfel că a dat jos 20 de kilograme în decurs de patru luni. Acesta a dezvăluit câte kilograme are în prezent. De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a dat detalii și despre stilul de viață pe care l-a adoptat pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că, pe durata pandemiei de coronavirus a luat mult în greutate. Deranjată de kilogramele în plus, vedeta de televiziune a decis să ia măsuri și să scape de kilogramele nedorite.

Astfel, în decurs de patru luni, Adriana Bahmuțeanu a slăbit aproape 20 de kilograme.

Câte kilograme are Adriana Bahmuțeanu. ”Nu am mai suportat să văd că nu mă mai încape nimic”

 “M-am îngrășat foarte tare. A fost nebunia cu drojdia și am făcut pâine de casă. Am stat în telemuncă și am mâncat, am gătit din toate bucătăriile lumii. Supă de creveți, mâncare thailandeză, pui cu curry, tot felul de nebunii, inclusiv deserturi. Ce poți să faci în casă, mâncam, lucram și stăteam. Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac, nu mă mai încăpea nimic. Eu m-am îngrășat brusc, nu mai puteam să mă mișc, nu mai aveam mobilitatea de dinainte, dar analizele ok, cu excepția colesterolului”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru click.ro.

De la 86 de kilograme, Adriana Bahmuțeanu a ajuns la 68 de kilograme.  ”Eu am fost ambițioasă, nu am mai suportat să văd că nu mă mai încape nimic. M-am pus pe slăbit și am 68 de kilograme. În dimineața asta m-am urcat pe cântar. Ce crezi, mă încap hainele de dinainte de când eram la Antena Stars. Am făcut și masaje, am mai mers la înot, însă dieta a fost cea mai importantă. Acum, următoarea țintă este să merg la dans, la bebelușa Oana Ioniță. Nu vreau să ajung așchie, pentru că nu îmi stă bine. Acum, cine știe, poate îmbrac și rochia de mireasa, dar să nu fie albă, ci aurie”, a mai spus vedeta TV.

Adriana Bahmuțeanu are doi copii

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți.

După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

citește și...