Adriana Bahmuțeanu s-a pus pe slăbit. ”Din fotomodel ajunsesem fotopurcel”

29.09.2021, 16:25
Adriana Bahmuțeanu s-a pus pe slăbit. ”Din fotomodel ajunsesem fotopurcel”
Adriana Bahmuțeanu s-a pus pe slăbit. ”Din fotpmodel ajunsesem fotopurcel”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a decis să scape de kilogramele în plus. Aceasta a mărturisit că a dat jos în jur de 20 de kilograme. ”Din fotomodel ajunsesem fotopurcel” , a declarat Adriana Bahmuțeanu în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu s-a pus pe slăbit. Vedeta a slăbit aproape 20 de kilograme.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la Antena Stars, vedeta a explicat cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Adriana Bahmuțeanu s-a pus pe slăbit. ”Aveam vreo 86 de kilograme”

”Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a declarat vedeta, citată de spynews.ro.

”Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta.

Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a adăugat aceasta.

Adriana Bahmuțeanu are doi copii cu Silviu Prigoană

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți.

După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

citește și...