Câte kilograme a slăbit CRBL la ”Survivor România”. Care este starea de sănătate după ce a avut probleme medicale

26.04.2022, 13:38
Câte kilograme a slăbit CRBL la ”Survivor România”. Care este starea de sănătate după ce a avut probleme medicale
Câte kilograme a slăbit CRBL la ”Survivor România”. Care este starea de sănătarte după ce a avut probleme medicale

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, a părăsit în urmă cu ceva timp competiția ”Survivor România”. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a fost nevoit să plece din concurs din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă de timp. CRBL a explicat care este starea sa de sănătate în prezent și câte kilograme a slăbit pe durata participării la concurs.

CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor, acum echipa Vulturilor, de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

CRBL a acordat un interviu pentru click.ro, în care a dat detalii despre starea sa de sănătate, dar a dezvăluit și câte kilograme a slăbit pe durata participării sale la competiția din Republica Dominicană.  De asemenea, C RBL a spus și cu care dintre concurenții de la ”Survivor România” va păstra legătura după ce show-ul se va încheia.

Câte kilograme a slăbit CRBL la ”Survivor România”. ”O să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă”

”Am slăbit 15 kilograme şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă… Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc.”, a declarat CRBL.


Întrebat cu care dintre foștii săi colegi de echipă va păstra legătură după încheierea concursului din Republica Dominicană, CRBL a răspuns: ”Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta”.

 

citește și...