Câte facturi are de plătit Mihai Trăistariu. ”Un kilometru de facturi, le-am și numărat”

12.12.2022, 16:43
Câte facturi are de plătit Mihai Trăistariu. ”Un kilometru de facturi, le-am și numărat”
Câte facturi are de plătit Mihai Trăistariu

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre facturile lunare pe care le are de plătit pentru utilități. Artistul a dezvăluit că numărul facturilor lunare este de 36. ”Mai în glumă, mai în serios, am un kilometru de facturi, 36 de facturi lunar, le-am și numărat”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90.  Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterior Mihai Trăistariu a urmat cariera solo. În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit.

Mihai Trăistariu are șapte apartamente, o școală de muzică și angajați. despre cheltuielule lunare pe care le are pentru utilități și nu numai a făcut acesta declarații pentru click.ro. Artistul a mărturisit că are 36 de facturi de plătit în fiecare lună.

Câte facturi are de plătit Mihai Trăistariu. ”Toată ziua stau la cozi să plătesc tot ce trebuie sau mai fac plăti online, dar mai stau și la coadă”

„Am 7 apartamente și am la toate gazul, lumina, internetul, cablul, apa, gunoiu, întreținerea. Mai am și o școală de muzică unde, la fel, îmi vin facturi pentru gaz, internet, apă, tot așa, gunoiul. De aici pleacă toate facturile mele, de la proprietățile mele. Și mai am și contribuțiile pentru că mai am patru salariați și atunci trebuie să le plătesc pensii, CAS, CASS, și toată ziua stau la cozi să plătesc tot ce trebuie sau mai fac plăti online, dar mai stau și la coadă. Și sunt în total 36 de facturi pe lună!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa mai sus-menționată.


„Începând cu anul 2020, am schimbat un teren pe care îl aveam la malul mării cu 7 apartamente. Din acea clipă, toate facturile mele au crescut brusc, sunt facturi la curent, apă, gaz, întreținere, internet cu cablu, lună de lună trebuie întreținute toate aceste apartamente. Și la școala de muzică pe care o am din 2014, iar din 2019 mi-am cumpărat un sediu pentru ea și am 15 încăperi acolo, este consum mare și acolo, consum mare, impozitele pe clădire care ajung la o sută de milioane, mai am și mașina care consumă și ea. Mai în glumă, mai în serios, am un kilometru de facturi, 36 de facturi lunar, le-am și numărat”, a mai spus artistul.

citește și...