Cătălin Zmărăndescu a pornit un scandal cu tentă sexuală la Survivor România: „Câte ai făcut stând cu cracii în sus, ca o femeie?”

02.02.2022, 20:19

Cătălin Zmărăndescu a lansat un nou atac. De data aceasta,  Zmărăndescu l-a atacat pe Emil Rengle. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali i-a adresat câteva replici homofobe colegului său din echipa Faimoșilor. „Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile”, a spus Cătălin Zmărăndescu. De la ce a pornit scandalul.

 

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2022. Luptătorul a jignit-o pe Otilia Bilionera, ba mai mult acesta a fost acuzat că i-a pus mâna în dreptul gâtului lui Blaze, unul dintre războinici. Furia luptătorului este de neoprit și se pare că următoarea tintă a acestuia este Emil Rengle.

Cearta între coechipieri a început când dansatorul l-a acuzat pe luptător de lipsă de fairplay. „Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, că o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul”, i-a spus Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle, relatează Click!.

”Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo”

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a continuat atacul către colegul său.

„Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, atac homofob la dresa lui Emil Rengle

Coregraful i-a răspuns imediat.

„Nu cred că eu am venit să te pup pe tine, ci tu ai venit să mă pupi pe mine”, i-a spus Emil Rengle.

După această replică, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a explodat și l-a jignit pe colegul său făcând referire la orientarea lui sexuală.

„Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Care ar fi cel mai dificil moment pe care Cătălin Zmărăndescu ar trebui să-l facă

Înainte să intre în competiție, luptătorul MMA spunea că cel mai dificil moment pe care ar urma să îl facă este să tina echipa închegată.

Cred că cel mai dificil moment va fi să țin echipa strânsă și închegată, pentru că cred că ei au mai multe temeri decât am eu. Mi-aș dori din tot sufletul să pot să-i țin uniți”, a declarat concurentul pentru PRO TV.

citește și...