Cătălin Zmărăndescu a avut o reacție violentă la „Survivor România” 2022. ”L-a mutat de gât, așa, l-a pus acolo”

20.01.2022, 16:35

Cătălin Zmărăndescu este acuzat că a încălcat regulamentul, iar nemulțumirile vin din partea colegilor de echipă. Gestul necontrolat a lui Cătălin Zmărăndescu  ar putea fi taxat în viitor. Cătălin a venit și l-a mutat de gât, așa, l-a pus acolo”, a spus TJ Miles, colegilor de echipă.

Totul a început după ce Blaze, unul dintre Războinici, a intrat într-un conflict cu echipa Faimoșilor, marți seara.

Cătălin Zmărăndescu ar fi avut o reacție violentă, ce ar fi condus la încălcarea regulamentului de la Pro TV.

Cătălin a luat de gât un concurent

Gestul necontrolat a lui Cătălin Zmărăndescu a pornit după ce un conflict a pornit între TJ Miles și Blaze, după ce Războinicul a adresat o serie de cuvinte pe care echipa Faimoșilor le-au considerat deplasate. Pentru a opri un posibil conflict, fostul luptător a intervenit între cei doi.

„Cătălin a venit și l-a mutat de gât, așa, l-a pus acolo”, a spus TJ Miles, colegilor de echipă.

Cătălin Zmărăndescu a fost scutit pentru încălcarea regulamentului, de data aceasta.

Câți bani încasează Faimoșii de la „Survivor România” 2022

Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu sunt unii dintre cei mai bine plătiți concurenți.Potrivit playtech.ro, Cătălin Zmărăndescu ar încasa câte 4.500 de euro în fiecare săptămână.De asemenea, una dintre vedetele bine plătite de cei de la Pro Tv este și Roxana Ciuhulescu. Potrivit aceeași surse, Faimoasa ar încasa 4.000 de euro pe săpătmână.

Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, conflict cu Zmărăndescu

După o zi petrecută la comun, scandalul a izbucnit în echipaFaimosilor. Totul a pornit dupa ce fosta sportivă a vorbit cu TJ Miles despre Zmărăndescu. La rândul lui, luptătorul profesionist a taxat-o dur pe Roxana.

”Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, a spus Cătălin Zmărăndescu la ‘Survivor România 2022’.

Sportiva susține că acest conflict pe care îl are cu Zmărăndescu ar fi, de fapt, o chestiune mai veche între ei.

”Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat.

Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni”, a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu.

citește și...