Cătălin Moroșanu se operează după Paște. ”Recuperarea va dura o lună”

30.04.2021, 14:02
Cătălin Moroșanu se operează după Paște. ”Recuperarea va dura o lună”
Cătâlin Moroșanu se operează după Paște. ”Recuperarea va dura o lună”

Luptătorul Cătălin Moroșanu a dezvăluit că se va opera la picior după sărbătorile pascale.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Sportivul a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate. Cătălin Moroșanu s-a accidentat la un picior în timpul unui joc. Sportivul a explicat, pentru click.ro, că dacă situația nu se va îmbunătăți va trebui să se opereze după Paște. ”Sincer, nu mă așteptam… Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru”, a explicat Cătălin Moroșanu.

”Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după sărbătorile pascale. Recuperarea va dura o lună de zile”, a completat el.

Cătălin Moroșanu, despre cine are șanse să câștige ”Survivor România”


Cătălin Moroșanu a mărturisit și ce concurenți vede el ca favoriți pentru căștigarea competiției ”Survivor România”. ”De la Faimoși îi văd pe Elena Marin, Cosmin Stanciu, Culiță și Zannidache, ei sunt favoriți. De la Războinici au șanse Marius Crăciun, este un băiat fain, Andrei și Sindy, de care îmi place foarte mult”, a afirmat el.

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre prieteniile pe care le-a legat la ”Survivor România: ”Mi-am facut numai prieteni, nu cred că mi-am făcut dușmani, pentru că eu nu țin răutate în mine. Când ieșim din concurs, în viața reală, realizezi că a fost doar un joc. Important este să îți faci prieteni. Îl consider prieten pe Jador, cu care voi avea un proiect muzical. Andreea Antonescu, Majda, Elena consider că vor rămâne prietenele mele, sper să păstram o legătură și să fie prietenii pe termen lung”.

Sportivul a mai declarat că cea mai nedreaptă eliminare din concurs i s-a părut cea a fostei gimnaste Ana Porgras: ”Ana Porgras merita să rămână în competiție, Ana era foarte bună pe traseu, nu aveam ce să reproșez, dacă eram în locul lui Jador, votam la fel. Multe lucruri în viață mi se par nedrepte, dar cu ceilalți colegi am fost de la început, am trecut prin cele mai grele momente, nu puteam să îi votez pe ei, chiar dacă cu unii poate nu mă înțelegeam. Toți eram la fel de buni, echilibrați ca număr de puncte aduse”.

citește și...