Cătălin Moroșanu îl avertizează pe Alex Velea în privința lui Zanni. ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște”

21.04.2021, 16:46
Cătălin Moroșanu îl avertizează pe Alex Velea în privința lui Zanni. ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște”
Cătălin Moroșanu îl avertizează pe Alex Velea în privința lui Zanni. ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște”

Cătălin Moroșanu a făcut declarații despre foștii săi colegi de echipă de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Sportivul a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate. Cătălin Moroșanu s-a accidentat la un picior în timpul unui joc.

Revenit în România din Republicxa Dominicană, Cătălin Moroșanu a făcut declarații despre foștii săi colegi de echipă de la ”Survivor România” în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Cătălin Moroșanu: ”Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui!”

Cătălin Moroșanu și-a spus foarte clar părerea despre unii dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor. Cu această ocazie, sportivul i-a transmis un mesaj de avertizare lui Alex Velea în ce-l privește pe Zanni, de care artistul este foarte apropiat.

„Andreea Antonescu nu era sportivă, dar avea un super caracter, pe mine m-a încurajat! Și uite că nu a rămas în concurs. Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important și caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!”. Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei. Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă această competiție. Femeile sunt niște eroine”, a spus Cătălin Moroșanu, citat de click.ro.

Luptătorul a făcut declarații și despre cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el: „Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măștile și când vedeai caracterul unora, nu-ți mai venea să-i mai susții. Nu e stilul meu! Când vezi așa oameni îndoelnici, ți se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la pușcărie. Era ziua fetiței mele pe 16 februarie și am uitat! Stăteam și săpam un wc. Experiența asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puțin plinuț. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrășat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”.

citește și...