Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu și-au vorbit timp de 10 ani. Ce dezvăluiri au făcut cei doi

02.06.2021, 14:12
Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu și-au vorbit timp de 10 ani. Ce dezvăluiri au făcut cei doi
Cătălin Măruță și Oana zăvoranu nu și-au vorbit timp de 10 ani. Ce dezvăluiri au făcut cei doi

Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului după un deceniu.

Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță nu și-au vorbit o foarte lungăî perioadă de timp. Zilele trecute, cei doi s-au împăcat, iar Oana Zăvoranu a apărut la podcastul prezentatorului de televiziune, unde a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa. ”Mă știu cu Oana Zăvoranu de când eram niste copii visători și ambițioși, începători in televiziune. De atunci în viețile noastre s-au întâmplat multe și timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reîntâlnit însă la podcastul “ Acasa la Maruta”, am îngropat securea războiului și am vorbit sincer despre viața ei”, a scris Cătălin Măruță în mediul online.

”Dupa 11 ani, am acceptat invitatia lui Catalin Maruta sa stam de vorba si sa ingropam “securea razboiului”. Un razboi care a fost pornit de altii, si nu de noi! A venit momentul sa spulberam mituri si cancanuri si sa aflati ce ma leaga pe mine de Maruta, cum am ajuns sa fim la cutite, dar si multe alte dezvaluiri despre viata mea! A fost o placere sa ne revedem dupa atatia ani si sa stam la povesti ca-n vremurile bune, cand imparteam amandoi 2 covrigi pe holurile TVR-ului! Atunci ne-am promis ca vom ajunge departe si ne-a iesit! Dumnezeu a vrut sa fim acum amandoi in locuri mult mai bune din toate punctele de vedere si sa ne reintalnim fericiti, realizati, impliniti si plini de caterinca! Am avut multe sa ne spunem si in fata camerelor, dar si in spatele lor si a iesit  un podcast misto rau!”, a comentat și Oana Zăvoranu.

Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu și-au vorbit timp de 10 ani. ”Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe”

La podcast, cei doi au dezvăluit și motivul pentru care 10 ani nu au vorbit deloc.

„Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe. Până atunci noi ce am avut de împărțit? Divorțează Pepe de Oana Zăvoranu. S-a produs divorțul și atunci țin minte că te-am sunat, am venit la tine, ți-am povestit și ți-am zis că povestim, să vedem ce se întâmplă. Cu tine aveam o relație mai apropiată, lucrasem împreună mâncasem împreună un covrig. Tu nu ai vrut să vii. Au avut mai mulți bani ăia de la Antena 1. (…) Eu l-am sunat apoi pe Pepe, cu care nu aveam așa o relație”, a spus Cătălin Măruță, citat de tvmania.ro.

„Nu, nu e așa. Eu n-am vrut să vin, să fac toată tărășenia. Am vorbit apoi pentru că la un moment dat când cineva tot apare… cumva, între avocați, convenisem să nu facem tărășenia mare. Să facem o chestie gen… nepotrivire de caracter. Noi convenisem să o dăm frumos. Dar nu a mai fost așa”, a afirmat Oana Zăvoranu.

citește și...