Oana Zăvoranu, declarație emoționantă despre soțul său, Alex Ashraf. ”Tot am întâlnit în el”

01.06.2021, 14:16
Oana Zăvoranu, declarație emoționantă despre soțul său, Alex Ashraf. ”Tot am întâlnit în el”
Oana Zăvoranu, declarație emoționantă despre soțul său, Alex Ashraf. ”Tot am întâlnit în el”

Oana Zăvoranu a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului ei partener de viață, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf.

La podcastul prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, oana Zăvoranu a făcut declarații emoționante despre actualul său partener de viață.

Oana Zăvoranu, declarație emoționantă despre soțul său, Alex Ashraf. ”Este omul care mă echilibrează”


Oana Zăvoranu a afirmat că Alex Ashraf este omul care o chilibrează și la care a descoperit tot ceea ce și-a dorit la un bărbat.

”Omul cu care sunt măritată și care este colțișorul meu, este balansul meu, omul care câteodată mă enervează fantastic, pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu mine la anumite chestii, e foarte critic cu mine, dar în proporție de 90% mă calmează, îmi oferă un cuib. Eu am tânjit tot timpul după o familie. În Alex am întâlnit soțul, iubitul, fratele, copilul, tot, tot! Tot am întâlnit în el! În viața de zi cu zi suntem ca doi copii. În viața de zi cu zi nu sunt deloc omul dur care par la televizor. Nu sunt dură, nu am cruzime. Eu sunt un copil mare”, a declarat oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

”Este omul care mă echilibrează, extraordinar de cald. Eu cred în proporție de 99,99% că este bărbatul pe care îl iubesc cel mai complet și nu pentru că l-am cunoscut când aveam 40 și ceva de ani, pentru că eu mintea asta o am de 20 și ceva de ani. Nu m-am maturizat deloc, sunt aceeași Oana. Căldura lui, modul lui de a mă lua, tot. A avut și de ce să stea cu mine! Au fost momente în viața când am avut oameni care nu au vrut să fie nimic, să nu am nimic. Au fost, din păcate, la un anumit moment din viața mea, oameni care, din orgolii și invidii ascunse au vrut să sape cât mai adânc în jurul meu”, a adăugat vedeta.

citește și...