Oana Zăvoranu, declarații uluitoare despre mama sa. ”Ne-am despărțit supărate rău”

31.05.2021, 12:55
Oana Zăvoranu, declarații uluitoare despre mama sa. ”Ne-am despărțit supărate rău”
Oana Zăvoranu, declarații uluitoare despre mama sa. ”Ne-am despărțit supărate rău”

Oana Zăvoranu a făcut declarații uluitoare despre relația pe care a avut-o cu mama sa, Mărioara.

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a încetat din viață în data de 17 aprilie 2015. Oana Zăvoranu și mama sa au avut o relație extrem de tensionată.

La podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a făcut declarații neașteptate despre mama sa. ”Nici vorbă de băgat în pământ. Problemele mamei de sănătate nu au avut nicio legătură. De altfel, diagnosticul mamei a fost insuficiență renală. Insuficiența renală și speticemia nu au nicio legătură cu ce s-a spus. Scandalul cu mama a început în 2000, când mi-am dat seama că am ceva ce de fapt nu am. Am semnat la notar ceva, ca primarul, în spiritul încrederii pe care l-am avut în mama”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.


Oana Zăvoranu, despre mama sa: ”Te înțelegeai bine cu ea până la bani”


”Mama era strângăreață. Te înțelegeai bine cu ea până la bani. Îi era frică că, dacă aș avea partea mea de moștenire, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu ea. Mă gândesc că un anturaj prost i-a băgat în cap prostii, pentru că nu exista așa ceva. Eu aveam atâta procent, ea atâta procent, puteam trăi împreună fericite. Viața m-a învățat că banul este ochiul dracului. Ce am trăit eu știu eu, viața a demonstrat că nu am mințit-o. Eu nu am vrut niciodată milioane, am vrut să simt că fac parte dintr-o familie bună, cu bani”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri și despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu mama sa, la spital. Mărioara Zăvoranu nu a vrut să se împace cu fiica sa. ”Ultima oară când m-a chemat mama la spital, m-am dus. Eu, având un suflet bun, băi, deși nu vorbeam cu ea, cum m-aș simți dacă vreodată s-ar întâmpla ceva și nu mă duc când mă cheamă mama mea pe patul de spital, fapt pentru care am dat curs. Lucrurile erau nasole rău între noi, dar mi s-a părut de neconceput. Mama singură se certa cu mine, iar eu tot timpul am încercat să mă împac cu ea. Bună, rea, era mama. Ghinionul a fost ca mama nici până în ultimul nu-și dorea să se împace cu mine, pentru că banii au fost mai importanți”, a adăugat Oana Zăvoranu, conform sursei mai sus-menționate.

”Nu mi-a oferit liniște că am văzut-o în ultimele clipe. Aș fi preferat să rămân cu altă imagine, nu cu ea din ultimul moment. Ne-am despărțit supărate rău. Chiar supărate rău. La modul că eu mi-am smuls lavariera și am spus gata. Poate că am făcut cea mai mare greșeală că m-am dus, poate că nu trebuia. La o săptămână a murit. În sufletul meu s-a produs o ruptură iremediabilă a ultimului moment în care eu am văzut-o pe mama în viață”, a încheiat aceasta.

citește și...