Cătălin Măruță, despre perioada de pandemie. ”Virusul acesta îți poate face surprize neplăcute”

05.04.2021, 13:37
Cătălin Măruță, despre perioada de pandemie. ”Virusul acesta îți poate face surprize neplăcute”
Cătălin Măruță, la un an de pandemie. ”Virusul acesta îți poate face surprize neplăcute”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a explicat cum a fost viața sa și a familiei sale pe parcursul unui an marcat de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cătălin Măruță a fost infectat cu COVID-19. De asemenea, și partenera lui de viață, Andra, și cei doi copii ai lor au fost infectați cu coronavirus.

Despre experiența prin care a trecut în acea perioadă a făcut declarații Cătălin Măruță pentru tvmania.ro.

Cătălin Măruță, la un an de pandemie. ”Nu am rămas cu un gust amar după toată această experiență”

Cătălin Măruță a mărturisit că este recunoscător că a trecut cu bine peste perioada când el și familia sa s-au luptat cu virusul.

„Din fericire, am trecut cu bine peste această provocare. Știam că, deși nu suntem într-o grupă de risc, ca vârstă sau ca stare generală de sănătate, puteam să fim printre cei care ajung la spital. Virusul acesta îți poate face surprize neplăcute. Suntem recunoscători că a trecut relativ ușor, cu simptome asemănătoare gripei, iar noi am fost cu toții împreună, acasă, o variantă cât se poate de suportabilă a carantinei, ba chiar plăcută! Timpul a trecut repede, eu am lucrat, am fost în fiecare zi în direct în timpul emisiunii, chiar dacă nu puteam fi în platou. Andra, Eva și David au fost și ei bine, ne-am jucat mult, am gătit și am comandat mâncare, am urmărit împreună filme. A fost cât se putea de bine, în condițiile date. Am avut o stare generală relativ bună, așa cum spuneam, așa că am fost optimiști și încrezători, deși conștienți totodată că trebuie să luăm în serios totul și să ne supraveghem cu atenție simptomele. Eu și Andra am fost cei responsabili, adică le luam temperatura copiilor și țineam legătura cu medici, iar Eva și David s-au jucat și au făcut atmosfera plăcută acasă. Nu am rămas cu un gust amar după toată această experiență, am fost norocoși. Și eram împreună, contează foarte mult! Cred că le e foarte greu celor care se luptă cu boala în carantină, fără cei dragi, într-un salon de spital”, a declarat prezentatorul TV pentru sursa menționată anterior.

„Am încercat să petrec timp de calitate cu familia, adică nu doar să treacă orele în timp ce noi ne aflăm în același spațiu, fiecare făcând altceva. Am vorbit mai mult cu copiii, m-am jucat cu ei, ne-am plimbat cu bicicletele, trotinetele sau rolele, am gătit împreună, le-am citit, am vrut să intru mai mult în lumea lor, să vorbesc aceeași limbă cu ei”, a mai spus acesta.

citește și...