Zi aniversară pentru Andra și Cătălin Măruță. Au sărbătorit 12 ani de căsnicie

11.08.2020, 11:08
Zi aniversară pentru Andra și Cătălin Măruță. Au sărbătorit 12 ani de căsnicie
Zi aniversară pentru Andra și Cătălin Măruță. Au sărbătorit 12 ani de căsnicie

Cântăreața Andra și soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță au aniversat 12 ani de la cununia civilă. Cu acestă ocazie, artista a transmis un mesaj plin de emoție.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii superbi, David și Eva.

În data de 10 august, Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit 12 ani de la cununia civilă.

Artista a afirmat că se simte la fel de emoționată ca în prima zi de căsătorie, când a spus DA în fața ofițeruluyi stării civile.

”De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus “Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor să fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”, le-a mărturisit Andra prietenilor din mediul virtual.

Cum depășesc discuțiile din cuplu

Deși se înțeleg foarte bine, ca în orice cuplu, și între Andra și Cătălin Măruță mai au loc discuții. Însă reușesc să treacă foarte repede peste neînțelegerile dintre ei.

”Suntem foarte comunicativi, din fericire. Nu ținem în noi supărarea, frustrarea. Orice am avea pe suflet, vorbim până rezolvăm. Ne ascultăm unul pe altul. Niciodată nu suntem certați cu adevărat, pentru că știm amândoi că ultimul lucru pe care ni l-am dori ar fi să ne rănim unul pe altul”, declara Andra în cadrul unui interviu.

La rândul lui, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță afirma că partenera lui de viață este cea care lasă de la ea atunci când sunt discuții în cuplu.

”Eu aș vrea să adaug că Andra lasă mult de la ea, deși poate crede că eu nu observ asta. Eu sunt mai pătimaș, am momente în care exagerez, oboseala poate fi de vină, dar Andra nu pune niciodată paie pe foc, e foarte înțeleaptă. Mă lasă să mă calmez, nu îmi spune chiar atunci dacă simte că greșesc, ci puțin mai târziu când chiar ascult și înțeleg”, mărturisea Cătălin Măruță.

citește și...