Cine va prezenta ”La Măruță” din platoul emisiunii. Cătălin Măruță e izolat la domiciliu după ce a fost infectat cu COVID-19

01.02.2021, 14:33
Cine va prezenta ”La Măruță” din platoul emisiunii. Cătălin Măruță e izolat la domiciliu după ce a fost infectat cu COVID-19
Cine va prezenta ”La Măruță” din platoul emisiunii. Cătălin Măruță e izolat la domiciliu după ce a fost infectat cu COVID-19

Cătălin Măruță va prezenta emisiunea pe care o are la Pro TV de acasă, însă acesta va avea un coleg care îl va ajuta și va fi prezent în platoul emisiunii.

Emisiunea “La Măruţă”, de la Pro TV, va avea doi prezentatori pe 1 februarie, unul de acasă şi unul din platou. De acasă va prezenta Cătălin Măruță, care se află în izolare la domiciliu după ce a fost infectat cu coronavirus, în timp ce cel din platou va fi magicianul Magitot. “Emisiunea trebuie să meargă mai departe! Cine să vină să prezinte? M-am gândit ca mâine să-l chem pe Magitot să-mi dea o mână de ajutor. Lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou. M-am gândit la prietenul meu, Magitot”, l-a provocat Cătălin Măruță pe Magitot, conform protv.ro.


Cine va prezenta ”La Măruță” din platoul emisiunii. Reacția lui Magitot

Magicianul i-a răspuns lui Cătălin Măruță pe Instagram: “Cătălin, pe mine m-ai întrebat dacă pot să te ajut mâine? Adică, tu nu ești acolo, o să fiu doar eu cu invitații. Poate dacă mă ajuți în vreun fel, să intri și tu sau nu știu, sună-mă!”.

“Magitot, m-am gândit la tine. Nu știu dacă sunt simptomele COVID, dar m-am gândit la tine. M-am gândit că o să faci treabă bună. Tu în platou și eu acasă”, a replicat prezentatorul TV.

“Vin cu o condiție! Să mă lași și pe mine să vorbesc”, a răspuns Magitot, care ulterior a confirmat că va fi prezent în platoul emisiunii ”La Măruță” luni: ”Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, mâine îl voi ajuta pe Cătălin să prezinte ‘La Măruță’. Mai exact, eu voi fi pe platou și el mă va ajuta de acasă. Ne vedem la 15:00 pe PRO TV”.

Cătălin Măruță a anunțat că este infectat cu COVID-19

Cătălin Măruță este infectat cu COVID-19. Acesta a anunțat în weekend că va sta acasă timp de 14 zile cu familia sa.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis Cătălin Măruță pe Instagram.

Ulterior, Cătălin Măruță a mai făcut alte postări în mediul online în care apare alături de micuța Eva. “David nu poate să fie în gașca noastră, el este în gașca cealaltă. Eu, mami și Eva într-o gașcă, iar David în altă gașcă”, lăsând de înțeles că el, Andra și fetița lor au COVID-19, iar David a reușit să nu contracteze virusul.

citește și...