Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, infectați cu COVID-19: ‘Am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația’

01.02.2021, 20:11
Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, infectați cu COVID-19: 'Am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația'
Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, infectați cu COVID-19: 'Am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația'

Cătălin Măruță și Andra au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus! Cei doi se află în izolare acasă, alături de cei doi copii pe care îi au. 

Prezentatorul tv a mărturisit că va sta timp de 14 zile cu membrii familiei, însă va continua să prezinte emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, de la domiciliu.

Luni, 1 februarie, Cătălin Măruță a făcut dezvăluiri despre starea lui de sănătate, dar și despre cea a Andrei și a fiicei sale, Eva. Cu toții au fost testați pozitiv în urmă cu câteva zile.

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv cu coronavirus

‘Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tușesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația. Andra este și ea infectată, ea are ceva dureri musculare.

Eva e cea mai energică, nu are nici o treabă. David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă și el pozitiv. Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi și vineri seară abia am ieșit pozitiv’, a declarat Măruță la Pro TV.

Deși a fost testat pozitiv cu coronavirus, Cătălin Măruță nu a renunțat la emisiunea lui de la Pro TV și a decis să transmită în direct din propria sufragerie. Prezentatorul tv și-a amenajat un mini studio la el acasă.

Cât timp Cătălin Măruță se va afla în carantină, actorul Marius Drăguș, alias magicianul Magitot, va prezenta din platou show-ul de la PRO TV.

citește și...