Cătălin Măruță a fost cerut în căsătorie de o vedetă. ”Cu tine m-aș căsători”

23.01.2022, 12:35
Cătălin Măruță a fost cerut în căsătorie de o vedetă. ”Cu tine m-aș căsători”
Reacția lui Cătălin Măruță după ce Bendeac l-a acuzat că îl hărțuiește

Cătălin Măruță a fost cerut de soț în direct, chiar de o vedetă. Cătălin Măruță a fost mai mult decât uimit de răspunsul dat de o vedetă din România „Contează dacă e însurat? E un joc imaginar. Cătălin Măruță. Cu tine m-aș căsători.”, a spus un fost concurent la ”Survivor”. Cătălin Măruță nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o replică genială. 

Războinicul Albert Oprea a venit însoțit de Faimoasa Elena Marin, cei doi făcând show în cadrul rubricii din emisiunea lui Măruță. Fostii concurenti ””au fost invitatii rubricii „Sosurile picante”, din emisiunea ”La Maruta”.

Întrebată „cu cine ai fi dispusă să te căsătorești pentru a salva omenirea”, Elena a oferit un răspuns surprinzător.

Cătălin Măruță a fost cerut în căsătorie de o vedetă

Prezentatorul de la Pro TV a aflat ce vedetă din România ar fi vrut să se căsătorească cu el, dacă nu ar fi fost într-o relație cu altcineva.

„Măruță: Numește concurenți din acest sezon care ți se par antipatici.

Elena Marin: Roxana Ciuhulescu, Elena Chiriac.

Măruță: Spune-ne trei defecte ale lui Zanni.

Elena Marin: Alunecos, dual și omul interesului.

Măruță: Într-o lume paralelă, cu cine alegi să te măriți.

Elena Marin: Cu Cătălin Maruță.”, au fost întrebările și răspunsurile Elenei Marin.

Răspunsul l-a luat prin surprindere pe Cătălin Măruță, având în vedere că este căsătorit cu Andra. „Contează dacă e însurat? E un joc imaginar. Cătălin Măruță. Cu tine m-aș căsători”, a spus Elena Marin.

Cătălin Măruță nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o replică genială.

”Să se pupe mirii”, a zis Catalin Măruță, când a auzit răspunsul Elenei Marin.

Cătălin Măruță a fost bătut. „M-a umplut de sânge”

Cătălin Măruță a fost bătut într-un autobuz din București. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, când prezentatorul Pro TV era încă la facultate. ”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic”.

Cătălin Măruță a povestit, în cadrul podcastului său, despre un moment care l-a marcat când a sosit în București. Prezentatorul TV era student la Facultatea de Drept.

“Un domn îmbrăcat la costum m-a umplut de sânge“

Aflat în autobuzul 102, în zona Cișmigiu, un bărbat l-a agresat fizic pe Cătălin Măruță. Prezentatorului i-a fost teamă că va fi omorât.

“Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: ‘Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă’. Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ‘Ce te bagi mă?’. Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua. M-a umplut de sânge și mi-a zis: ‘Coborâm la prima împreună’”, a rememorat Cătălin Măruță.

 

”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic”

Prezentatorul a mărturisit că era revoltat, pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor când a fost lovit. Cătălin a fost nevoit și el să coboare și să meargă la spital, pentru îngrijiri medicale.

”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească. Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a declarat prezentatorul.

 

citește și...