Cătălin Măruță a fost bătut. „M-a umplut de sânge”

14.01.2022, 15:58
Cătălin Măruță a fost bătut. „M-a umplut de sânge”
Reacția lui Cătălin Măruță după ce Bendeac l-a acuzat că îl hărțuiește

Cătălin Măruță a fost bătut într-un autobuz din București. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, când prezentatorul Pro TV era încă la facultate. ”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic”

Cătălin Măruță a absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universității Nicolae Titulescu.  Moderatorul emisiunii “La Măruță” a povestit,în trecut, că avea cu totul alte planuri și că nu își dorea să să devina judecător. “Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie“.

Cătălin Măruță a povestit, în cadrul podcastului său, despre un moment care l-a marcat când a sosit în București. Prezentatorul TV era student la Facultatea de Drept.

“Un domn îmbrăcat la costum m-a umplut de sânge“

Aflat în autobuzul 102, în zona Cișmigiu, un bărbat l-a agresat fizic pe Cătălin Măruță. Prezentatorului i-a fost teamă că va fi omorât.

“Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: ‘Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă’. Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ‘Ce te bagi mă?’. Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua. M-a umplut de sânge și mi-a zis: ‘Coborâm la prima împreună’”, a rememorat Cătălin Măruță.

 

”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic”

Prezentatorul a mărturisit că era revoltat, pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor când a fost lovit. Cătălin a fost nevoit și el să coboare și să meargă la spital, pentru îngrijiri medicale.

”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească. Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a declarat prezentatorul.

citește și...