Dan Capatos, despre podcastul lui Cătălin Măruță: „Arată 1:1 cu emisiunea”

11.01.2022, 14:50

Dan Capatos a vorbit despre decizia de a nu-și face podcast și a oferit exemplul lui Cătălin Măruță. Moderatorul X Night Show Capatos crede că Măruță ar putea să abordeze subiectele din online și la TV. „Arată 1:1 cu emisiunea. Eu, la mine, consider că pot să fac un podcast, doar că este pe media conservatoare. De televiziune.” m spune Dan Capatos.

Capatos, realizatorul Xtra Night Show, a fost invitatul lui Gojira în podcastul Aproximativ Discuții, pe Youtube. Dan Capatos a discutat despre decizia lui de a nu-și lansa un podcast.

Prezentatorul consideră că Măruță nu ar veni, de fapt, cu nimic nou față de emisiunea pe care o are deja la Pro TV

Dan Capatos: ”De ce realizatorii de televiziune simt nevoia să își facă podcast”

„Mă întrebam care este diferența dintre podcasturile care arată 1:1 cu emisiunile celor care le fac. Eu, la mine, consider că pot să fac un podcast, doar că este pe media conservatoare. De televiziune.

De ce realizatorii de televiziune simt nevoia să își facă podcast pentru a vorbi ce pot să vorbească și în emisiune? Doar ca să zică cuvinte pe care nu le pot spune la televizor? Care este logica să își facă podcast? Când el poate vorbi la emisiune ce face acum.”, a declarat Dan Capatos la „Aproximativ discuții”.

Dan  Capatos: ”Eu consider că pot să fac podcast, dar pe o media conservatoare”

“Probabil că vor pune niște avertismente cum e la TV. Probabil vor schimba legea, că altfel nu ai ce. Care este diferența dintre unele podcasturi, care arată 1 la 1 cu emisiunile ălora pe care le fac?

Adică, de ce Măruță, de ce realizatorii de televiziune simt nevoia să își facă podcast când au emisiunea în care pot vorbi tot ce vorbesc în podcast? Doar ca să zică p**a, pe care nu poți să o zici la TV? Eu consider că pot să fac podcast, dar pe o media conservatoare, adică televiziunea”, a mărturisit cu sinceritate Dan Capatos.

 

citește și...