Cătălin Botezatu dă cărțile pe față despre operațiile estetice. ”Fetele spun că sunt sexy așa cum sunt”

23.04.2022, 15:57
Cătălin Botezatu dă cărțile pe față despre operațiile estetice. ”Fetele spun că sunt sexy așa cum sunt”
Cătălin Botezatu dă cărțile pe față despre operațiile estetice. ”Fetele spun că sunt sexy așa cum sunt”

Binecunoscutul designe Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a explicat foarte clare dacă a recurs sau nu la intervențiile de ordin estetic. Creatorul de modă susține că nu a suferit nicio operație estetică și nici nu are de gând să facă vreuna, cel puțin deocamdată. ”Fetele spun că sunt sexy așa cum sunt”, a declarat Cătălin Botezatu înt-un interviu.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a fost întrebat despre operațiile estetice în cadul unui interviu pentru click.ro.

Acesta a afirmat că nu a recurs la nicio astfel de intevenție de ordin estetic până în prezent.

Cătălin Botezatu dă cărțile pe față despre operațiile estetice. ”Deocamdată, însă, nu am de gând să fac, asta e clar”

”Nu am făcut nici o operație estetică încă. Dar na, niciodată să nu spui niciodată. Deocamdată, însă, nu am de gând să fac, asta e clar. Fetele spun că sunt sexy așa cum sunt!… Nu am nici o operație estetică, asta se poate si vedea. Este adevărat că folosesc de mulți ani niște fiole de acid hialuronic care îți întind fața în 24 de ore. Au un efect de botox în 24 de ore, iti dau impresia că ai făcut operație estetică. Asta folosesc de ani și ani de zile!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa mai sus-menționată.


Celebrul creator de modă a afirmat însă că și-ar mai face tatuaje: ”Tatuaje, în schimb, aș mai face! Când îmbătrânești, stii cum e, poți înnebuni, dar totuși cred că mă opresc aici și la tatuaje! Am destule!”.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre viața sa sentimentală

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală. Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

citește și...