Cătălin Botezatu a stârnit mare vâlvă cu cea mai recentă apariție. Toți au crezut că și-a făcut ceva la față!

29.03.2022, 13:20
Cătălin Botezatu a stârnit mare vâlvă cu cea mai recentă apariție. Toți au crezut că și-a făcut ceva la față!
Cătălin Botezatu a stârnit mare vâlvă cu cea mai recentă apariție. Toți au crezut că și-a făcut ceva la față!

Designerul Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a stârnit mare vâlvă în mediul online cu cea mai recentă aparițiie a sa. Acesta a postat o imagine în care apare cu mult mai tânăr decât este în realitate, iar internauții au comentat că binecunoscutul creator de modă și-ar fi făcut o intervenție estetică la nivelul feței.

În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de pe o rețea de socializare, Cătălin Botezatu apare extrem de tânăr.

Apariția acestuia i-a făcut pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare să creadă că designerul și-ar fi făcut o intervenție estetică la nivelul feței.

Cătălin Botezatu a stârnit mare vâlvă cu cea mai recentă apariție. Ce declarat designerrul despre look-ul său

”Ai operație estetică”, ”Cu siguranță ai 😀 și nu una ci mai multe… din păcate cunosc senzația când ajungi la o vârstă”, ”Bravo ție și dacă ai operații estetice”, ”Photoshop”, ”În sfârșit arăți mai bine”, ”E frumos sa ai riduri de expresie dupa 50 de ani”, ”Ce-ai făcut bobita?😁 semeni cu Leonardo DiCaprio”, ”Eu cred că….dacă am avea posibilitate financiară toți am apela la ” mici îmbunătățiri ” estetice”, ”Iti sta superb natural, TU nu ai nevoie de “trucuri” pentru ca si ridurile tale cu par grizonat cu tot sunt superbe si fac parte din acel tot al tau!”, ”Cine este in poza??”, ”Arătați super, cu treizeci de ani mai tânăr!”, ”Foarte frumos ,chiar am crezut ca e o fotografie mai veche parca ați avea 20 de ani!!!”, ”Cam modificata poza!!!!!!!”, i-au scris internauții lui Cătălin Botezatu.


Cătălin Botezatu a făcut declarații, pentru click.ro, despre apariția respectivă: „Nu am folosit niciun filtru, nimic, în plus eram bronzat pentru că venisem dintr-o deplasare, am fost într-o croazieră. Ochii îi am verzi spre albastru pentru că așa îi am din naștere!Am momente în care arăt OK, eu folosesc niște fiole pe care mi le da prietena mea Diana Baicu, care au un efect de lifting, întind pielea și țin 24 de ore. Pentru dinți sunt recunoscut că am dinți frumoși! Dacă te uiți la poză și dai zoom cu atenție, se văd ridurile de la ochi, laba gâștii…Nu am nicio intervenție la nivelul feței, când o să-mi fac o să fiu altul, dacă se face zoom pe poze se vede că sunt riduri pe față!”.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre viața sa sentimentală

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală. Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

citește și...