Cătălin Botezatu a avut din nou probleme de sănătate. ”Am făcut o mică pancreatită acută”

01.07.2022, 13:37
Cătălin Botezatu a avut din nou probleme de sănătate. ”Am făcut o mică pancreatită acută”
Cătălin Botezatu a avut din nou probleme de sănătate. ”Am făcut o mică pancreatită acută”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a avut din nou probleme de sănătate. Acesta a explicat ce s-a întâmplat de a ajuns iarăși pe mâna medicilor, în urmă cu o lună. ”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută”, a declarat binecunoscutul designer.

Cătălin Botezatu s-a confuntat din nou cu probleme de sănătate.

În urmă cu o lună de zile, creatorul de modă a ajuns pe mâna medicilor din Timișoara din cauza unei pacreatite acute. Acesta a explicat, pentru revista Viva, ce s-a întâmplat.

Cătălin Botezatu a avut din nou probleme de sănătate. ”O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul”

”Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa mai sus-menționată.

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a adăugat designerul.

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre viața sa sentimentală

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală. Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

citește și...