Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor după ce a suferit de cancer. “Am zăcut, la propriu!”

21.07.2021, 16:13
Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor după ce a suferit de cancer. Am zăcut, la propriu!
Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor după ce a suferit de cancer. "Am zăcut, la propriu!"

În urmă cu mai bine de un an, Cătălin Botezatu a trecut printr-o operație dificilă, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Pentru cei care nu știu, designerul are probleme și la inimă, motiv pentru care va merge iar în Turcia pentru un set complet de analize. 

După ce s-a vindecat de cancer, Cătălin Botezatu merge mai des la controale pentru a se asigura că e totul în regulă. În ultima perioadă, creatorul de modă a avut mai multe angajamente de onorat și nu a mai reușit să ajungă la medicii din Turcia.

Cătălin Botezatu va merge iar la controale în Turcia

„Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok. Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers… Dar sunt bine!”, a povestit Cătălin Botezatu pentru ciao.ro.

Cum a descoperit Cătălin Botezatu că suferă de cancer

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, el a făcut declarații dureroase despre momentele în care a aflat că are cancer.

”Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat Cătălin Botezatu la tv.

Cătălin Botezatu a fost operat la o clinică din Turcia, iar acum se poate declara vindecat pe deplin.

”Când treci prin 5 operații legate de un cancer, nu cred că este ușor. Pe lângă operațiile inițiale, am mai făcut o operație pentru că doctorii s-au speriat, au crezut că s-a mai întamplat ceva, dar nu, totul este ok. Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta. Datorită mie, foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici în Turcia. Dacă în România li se dădeau verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, sunându-mă și oferindu-le șansa unui consilier medical, acești oameni trăiesc, sunt bine.”, a mai adăugat celebrul designer.

citește și...