Cât de simpatic este fiul lui Cabral! ”Andreea și cu mine suntem leșinați după dânsul”

14.04.2022, 15:24
Cât de simpatic este fiul lui Cabral! ”Andreea și cu mine suntem leșinați după dânsul”
Cât de simpatic este fiul lui Cabral! ”Andreea și cu mine suntem leșinați după dânsul”

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 44 de ani,  a postat pe contul său de socializare o imagine cu fiul său și al actriței Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani. Micuțul Tiago este extrem de simpatic. Imaginea cu el publicată în mediul online de Cabral a adunat zeci de mii de like-uri din partea internauților.

Cabral este foarte mândru de fiul său. Micuțul Tiago crește pe zi ce trece și este din ce în ce mai simpatic.

Prezentatorul TV a dat publicității o fotografie adorabilă cu băiețelul său și al Andreei Ibacka.

Cât de simpatic este fiul lui Cabral! ”Dar când a fost să spună ceva… a zis Tatatata”

”El este Tiago Ibacka. Namiko îi spune în continuare Leagăn și e topită după el. Noi îl cam confuzăm cu Ghiozdănel, Bufake, Bombiță, Minipufaret și altele… Bombiță e vesel. Și curios. Timid. Dar cam simpatic. Și, desigur, Andreea și cu mine suntem leșinați după dânsul”, a scris Cabral în dreptul fotografiei cu fiul său, postarea adunând zeci de mii de like-uri.


”Nu vreau să insist pe tema asta, știți că nu vreau să subliniez chiar deloc, dar când a fost să spună ceva… a zis Tatatata! Că veni vorba și că poate vă întrebați… nu, n-a zis Mamamama. A zis Tatatatata. Fix așa a zis!”, le-a mai povestit prezentatorul TV celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Andreea Ibacka este căsătorită cu Cabral și are doi copii

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka și Cabral  s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

 

citește și...