Cât de priceput este Dragoș Bucur la treburile din gospodărie. ”Dacă vreodată rămân fără loc de muncă, nu voi muri de foame”

12.09.2022, 15:08
Cât de priceput este Dragoș Bucur la treburile din gospodărie. ”Dacă vreodată rămân fără loc de muncă, nu voi muri de foame”
Cât de priceput este Dragoș Bucur la treburile din gospodărie

Actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 45 de ani,  este cunoscut publicului larg și din postura de prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, unde o echipă de arhitecți și designeri se ocupă de renovarea caselor unor familii. Despre cât de bine se descurcă el la meșterit diverse lucruri acasă a vorbit Dragoș Bucur într-un interviu.

Dragoș Bucur este un cunoscut actor, dar și prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

În plan personal, Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana. La un moment dat, Dragoș Bucur și familia lui au locuit pentru o perioadă destul de lungă în Irlanda.

Cât de priceput este Dragoș Bucur la treburile din gospodărie.  ”De la schimbat sau lipit plinte sau prize, până la refăcut gardul, revopsit mobilierul din curte sau construit ceva pentru copii”

Dragoș Bucur a dezvăluit, pentru tvmania.ro, cum se descurcă el la meșterit diverse lucruri în gospodărie.  Acesta a mărturisit că îi place și îl relaxează să se ocupe de treburile din gospodărie și că mereu găsește câte c eva de făcut pe lângă casă.

”Nu știu dacă aș fi un meșter foarte bun, dar sigur unul decent, care s-ar descurca pe piața construcțiilor din România. Îmi place și mă relaxează să lucrez pe acasă, împreună cu membrii familiei și mă gândesc că, dacă vreodată rămân fără loc de muncă, nu voi muri de foame și îmi voi găsi un job în zona asta :). Ca toată lumea care locuiește la casă, găsesc mereu câte ceva de făcut. De la schimbat sau lipit plinte sau prize, până la refăcut gardul, revopsit mobilierul din curte sau construit ceva pentru copii”, a declarat prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”.

citește și...