Cât costă întâlnirea cu Moș Crăciun la atelierul lui Brigitte Pastramă. Decorul a costat-o pe vedetă 15.000 de euro

09.12.2021, 13:28
Cât costă întâlnirea cu Moș Crăciun la atelierul lui Brigitte Pastramă. Decorul a costat-o pe vedetă 15.000 de euro
Cât costă întâlnirea cu Moș Crăciun la atelierul lui Brigitte Pastramă. Decorul a costat-o pe vedetă 15.000 de euro

Brigitte Pastramă, în vârstă de 44 de ani, scoate bani și dintr-o afacere specifică sărbătorlor de iarnă. Ac easta a creat un atelier unde copiii se pot întâlni cu Moș Crăciun în această perioadă. Prețurile sunt un funcție de durata timpului petrecut de copii în compana lui Moș Crăciun.Decorul a costat-o pe vedetă 15.000 de euro.

Brigitte Pastramă a investit 15.000 de euro în Atelierul lui Moș Crăciun, un spațiu unde părinții își pot aduce copiii pentru întâlnirea cu Moș Crăciun, relatează click.ro.

Vedeta este foarte încântată de noul său proiect.

Cât costă întâlnirea cu Moș Crăciun la atelierul lui Brigitte Pastramă. 200 de lei pentru 20 de minute

“Este un proiect foarte frumos, gândit pentru părinții care vin cu copiii lor sau pentru școli. Programul Atelierului lui Moș Crăciun este de la ora 16, până la ora 21. Vor fi serviți cu ceai și turtă dulce și se vor putea bucura de un program interactiv alături de Moș Crăciun și spiridușii lui. Părinții vin cu cadourile, scrisorile, iar Moșul se va ocupa să le ofere darurile, să citească împreună scrisoarea și să recite poezii. Chiar va fi o adevărată bucurie”, a explicat Brigitte Pastramă pentru click.ro.

Pentru a avea acces la Atelierul lui Moș Crăciun, cei interesați trebuie să plătească o taxă, în funcție de timpul dorit: 20 de minute la Atelierul lui Moș Crăciun costă 200 de lei, 30 de minute costă 250 de lei, iar o oră, 400 de lei, mai precizează sursa mai sus-menționată.

Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme din cauza unei afaceri cu măști contrafăcute

Polițiștii au făcut în data de 22 iulie 2021 percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au fost acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2. Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020. O mască costa între 70 și 90 de lei, iar Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sute de bucăți.

Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosească brandurile sub care vindeau mărcile. Măștile nu ofereau protecție. După ce ea și soțul ei au fost puși sub control judiciar, Brigitte Pastramă a luat atunci o decizie radicală, și anume aceea de a nu mai apărea în spațiul public.

citește și...