Cât câștiga Anca Serea pe vremea când era model. ”Da, se câștiga foarte bine”

14.06.2022, 13:00
Cât câștiga Anca Serea pe vremea când era model. ”Da, se câștiga foarte bine”
Cât căștiga Anca serea pe vremea când era model. ”Da, se câștiga foarte bine”

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri din perioada în care a lucrat ca model. Aceasta a vorbit despre câștigurile pe care le avea la acea vreme. ”La un moment dat, puteam să îmi cumpăr o mașină din banii câștigați. Da, se câștiga foarte bine”, a declarat Anca Serea.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look, după care a avut surpriza de a primi un onorariu bun chiar de la primul job. Despre câștigurile pe care le-a avut ca model a dat detalii Anca Serea pentru playtech.ro.

Cât câștiga Anca Serea pe vremea când era model. ”Când eram model, câștigam destul de bine”

“Inclusiv când l-am avut pe David (n.r băiatul cel mare), mai făceam modelling, mergeam în mai multe țări, am lucrat mai mult extern: în Turcia, în Grecia, la Paris, la Milano, peste tot”, a declarat Anca Serea.

“Practic, nu am renunțat la modelling, a fost o schimbare firească, eram mamă, am mai făcut un copil, trebuie să ai un anumit stil de viață. Când eram model, câștigam destul de bine. Și Turcia și Grecia acceptau fete mai cu forme și eu am făcut foarte multe campanii de lenjerie intimă, de costume de baie, de rochii de seară, de rochii de mireasă. După un direct booking, de foarte multe ori mergeai, nu știu, două luni pe an, vara, atunci era sezonul și, la un moment dat, puteam să îmi cumpăr o mașină din banii câștigați. Da, se câștiga foarte bine. Era înainte de criza pe care au avut-o țările astea Turcia, Grecia, criza mare europeană”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

citește și...