Cât a costat apartamentul de lux al Danielei Gyorfi. ”Am stat și am ales ce trebuia”

01.10.2021, 11:20
Cât a costat apartamentul de lux al Danielei Gyorfi. ”Am stat și am ales ce trebuia”
Cât a costat apartamentul de lux al Danielei Gyorfi. ”Am stat și am ales ce trebuia”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, se pregătește să se mute în în casă nouă. Artista are un apartament de lux într-un bloc cu două etaje și este foarte mulțumită de achiziția pe care a făcut-o. Daniela Gyorfi a dezvăluit cât a costat apartamentul pe care și l-a cumpărat. ”Am stat și am ales ce trebuia”, a spus vedeta.

Daniela Gyorfi este mândră de achiziția pe care a făcut-o de curând. Aceasta și-a cumpărat un apartament de lux.

Cântăreața a dat detalii despre noua sa locuință pentru playtech.ro.

Cât a costat apartamentul de lux al Danielei Gyorfi. ”A costat cam 250.000 de euro”

Daniela Gyorfi a mărturisit că văzuse noua locuință doar la roșu. ”Nu m-am mutat la noua căsuță, d-abia acum e gata, o văzusem la roșu. E într-un bloc cu 2 etaje, fiecare apartament e pe câte un etaj. Am stat și am ales ce trebuia. A costat cam 250.000 de euro”, a explicat aceasta pentru sursa mai sus-menționată.

Despre activitatea sa profesională, Daniela Gyorfi a spus: ”Astă-vară am cântat enorm. Foarte puțini artiști își pot permite să spună că trăiesc bine, eu mă autofinanțez, nu-mi plătește nimeni piesele, înregistrările, noroc că am avut niște bani strânși. George Tal este impresar, în pandemie nu am lăsat la preț, dar nici nu pot să spun că am agenda plină, cum aveam în 2019. Lumea s-a schimbat, ca stare, te duci la petreceri, lumea este dornică să danseze, dar această pandemie i-a afectat”.

De la ce pornesc discuțiile dintre Daniela Gyorfi și George Tal

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Recent, la Antena Stars, vedeta a vorbit despre discuțiile care apar între ea și partenerul său de viață, George Tal și de la ce pornesc acestea. Daniela Gyorfi a afirmat că ea și George Tal au discuții legate de muzică, fiecare dorindu-și ca lucrurile să meargă perfect. De asemenea, cei doi mai au discuții și legate de bani.

„Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (…) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor”, a dat detalii cântăreața.

citește și...