Cât a câștigat Bianca Comănici într-un an la ”Puterea Dragostei”. ”Suma e uriașă, trebuie să recunoașteți!”

04.09.2020, 09:42
Cât a câștigat Bianca Comănici într-un an la ”Puterea Dragostei”. ”Suma e uriașă, trebuie să recunoașteți!”
Cât a câștigat Bianca Comănici într-un an la ”Puterea Dragostei”. ”Suma e uriașă, trebuie să recunoașteți!”

Bianca Comănici a câștigat bani frumoși într-un an la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Bianca Comănici a câștigat primul și cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, care au fost prezentate de Andreea Mantea. Se pare că Bianca Comănici a făcut bani frumoși într-un an la ”Puterea Dragostei”.

Fosta concurentă a intrat în casa ”Puterea Dragostei” în octombrie 2018. Bianca a câștigat ”Puterea Dragostei” sezonul 1 în vara anului trecut. A rămas în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea, și a continuat să fie concurentă și în sezonul 2 ”Puterea Dragostei”, găsindu-și iubirea alături de Livian, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat ulterior.

60.000 de euro în sezonul 2 al emisiunii

Potrivit wowbiz.ro, un cunoscut vlogger, Denis Petcu, susține că a aflat cât a câștigat Bianca Comănici la ”Puterea Dragostei”.

”Bianca a câștigat într-un an la ”Puterea Dragostei” 60.000 de euro, doar în sezonul 2. Este vorba despre premiile săptămânale, banii pe care-i primeau concurenții ca salariu sau diurnă și de marele premiu câștigat în finală. Suma este uriașă, trebuie să recunoașteți! Și poate acum înțelegeți de ce nu o plac ceilalți concurenți și sunt invidioși pe ea”, a afirmat vloggerul.

Denis Petcu susține nu a pus la socoteală banii și alte avantaje pe care tânăra le obține din colaborările de pe pe paginile sale de socializare.

”Am înțeles că acum câștigă bani buni din Youtube”, a mai spus acesta.

Când este difuzat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a acestui an. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...