Ce condiții trebuie să îndeplinească concurenții de la ”Puterea Dragostei” pentru a nu fi descalificați

02.09.2020, 08:59
Ce condiții trebuie să îndeplinească concurenții de la ”Puterea Dragostei” pentru a nu fi descalificați
Ce condiții trebuie să îndeplinească concurenții de la ”Puterea Dragostei” pentru a nu fi descalificați

Concurenții de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” trebuie să țină cont de reguli foarte bine stabilite pentru a nu fi descalificați.

Concurenții de la emisiunea ”Puterea Dragostei” pot fi descalificați și nu mai pot reveni în show dacă nu respectă anumite reguli.

Concurenții nu se pot întâlni decât dacă sunt filmați

Astfel, potrivit wowbiz.ro, una dintre reguli este aceea că fetele și băieții din competiție nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați. Fetele nu se pot întâlni cu băieții în afara show-ului, cu excepția situațiilor când cineva din producție participă la întâlnire.

De asemenea, dacă un concurent nu se prezintă la emisiune fără învoire poate fi descalificat.

Violența și minciuna, alte motive de descalificare

Un alt motiv de descalificare a concurenților este violența.

Concurenții care au ascuns, la înscrierea în competiție, că sunt căsătoriți sau că au o relație stabilă, pot fi, de asemenea, descalificați și nu se mai pot întoarce la show.

Conform sursei citate, de-a lungul celor trei sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, au existat mai multe situații în care concurenții au fost descalificați din cauză că au încălcat regulile impuse.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” e difuzată în fiecare zi la Kanal D

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...