Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei” s-a confesat. Ce simte, de fapt, pentru Mariana

03.09.2020, 11:49
Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei” s-a confesat. Ce simte, de fapt, pentru Mariana
Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei” s-a confesat. Ce simte, de fapt, pentru Mariana

Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei” s-0a confesat. Concurentul a explicat ce sentimente are, de fapt, pentru Mariana.

De ceva vreme, Cristian Comănici a arătat că o place pe Mariana.

Cristian Comănici a dezvăluit că și-ar dori să aibă o relație cu Mariana și că, începând din această săptămână va face tot ce ține de el pentru a-i dovedi acesteia că merită să îi ofere o șansă.

“Încerc să îi arăt că o plac, de luni o să încerc și să îmi scot arsenalul la suprafață”, a spus Cristian Comănici în gala ”Puterea Dragostei”.

În momentul în care a intrat în emisiune, Mariana a mărturisit că se iubește foarte mult pe sine și că nu ar accepta să fie înșelată.

De altfel, potrivit wowbiz.ro, Cristian Comănici și Mariana au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau, semn că se întâmplă ceva între ei.

 

Conform sursei mai sus-menționate, Cristian Comănici i-ar fi mărturisit lui Hamude, pe care-l cunoaște din perioada în care sora sa, Bianca, era la ”Puterea Dragostei”, ce simte pentru Mariana.

”Cred că m-am îndrăgostit de Mariana. Așa simt! Îmi place mult de ea, dar e genul de fată care se lasă greu cucerită. Dar, mie îmi plac fetele de genul ăsta. E o provocare pentru mine, dar chiar merită să fie cucerită”, i-a spus Cristian Comănici lui Hamude.

 

Emisiunea ”Puterea Dragostei” e difuzată în fiecare zi la Kanal D

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a acestui an. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...