Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea de Livian. De ce și-au spus adio câștigătorii ‘Puterea dragostei’

23.08.2020, 17:49
Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea de Livian. De ce și-au spus adio câștigătorii 'Puterea dragostei'

Bianca Comănici și Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit definitiv! După ce au câștigat sezonul 2 al show-ului matrimonial de la Kanal D, cei doi au revenit în România și chiar au locuit împreună în apartamentul Biancăi.

Din păcate, la nici două luni de la terminarea sezonului 2 ‘Puterea dragostei’, relația lor a ajuns la final, iar vinovată ar fi bruneta. Livian mărturisea că Bianca s-a schimbat extrem de mult după ce s-a terminat emisiunea ‘Puterea dragostei’.

De ce s-au despărțit

Fiul lui Nelson Mondialul a declarat că nu își mai dorește să continue relația cu bruneta, pentru că era rece și distantă. Atitudinea Biancăi Comănici l-a făcut pe tânăr să se îndepărteze de ea.

‘Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe. Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva’, spunea Livian.

Pe de altă parte, Bianca suferă enorm că a rupt relația cu bărbatul pe care îl iubește.

Bianca plânge după Livian

‘El s-a comportat foarte frumos cu mine, m-a tratat ca pe o prințesă, cât a stat la București. Lui nu i-a plăcut comportamentul meu din săptămâna în care a fost în București și știu asta.

Ne certam destul de des. El a venit cumva în vacanță. Eu aveam treburi de făcut, după atâta vreme în care nu am fost în țară. El voia să îi ofer toată atenția și toată dragostea, să fiu mai afectuoasă, dar eu am făcut ceea ce trebuia să fac’, a spus Bianca la Kanal D.

În competiția de la Kanal D, Livian a fost cel care a respins-o în repetate rânduri pe Bianca de fiecare dată când aceasta încerca să se apropie de el sau să îl sărute.

‘Am așteptat să ofere el, și apoi să ofer și eu. La București, nu am mai putut să mă apropii pentru că așa mă obișnuise el. Am preferat să îmi fac treburile. Sunt conștientă că am picat testul. Simt că s-a terminat totul. Eu simt că nu mai vrea el. De asta nu vreau să mai lupt’, a mai spus Bianca.

citește și...