Carmen Șerban, noi detalii despre mutarea la Londra. ”O să-mi plătesc taxele în România doar din respect”

17.03.2021, 13:41
Carmen Șerban, noi detalii despre mutarea la Londra. ”O să-mi plătesc taxele în România doar din respect”
Carmen Șerban, noi detalii despre mutarea la Londra. ”O să-mi plătesc taxele în România doar din respect”

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a vorbit despre decizia sa de a se muta în Londra.

Carmen Șerban este decisă să se mute la Lodra. Artista vrea să-și vândă apartamentul din Pipera pentru a-și lua o casă în străinătate. La poastul de televiziune Antena Stars, Carmen Șerban a dat noi detalii despre mutarea sa la Londra. ”Vreau să-mi vând o locuință din Pipera. Am vrut să locuiesc acolo, dar eu mai am locuință în București și mai am și o casă la Timișoara. Am zis să vând aici în Pipera și să îmi cumpăr la Londra. Eu de curând am primit rezidență în Londra”, a declarat artista, citată de spynews.ro.

”Vreau să-mi mut partea fiscală total acolo. Nu înseamnă că-mi reneg România, o să-mi plătesc taxele în continuare în Romania, dar doar strict. O să-mi plătesc taxele în România doar din respect pentru că e țara în care m-am născut pentru salariul minim pe economie, însă tot ce voi factura pentru evenimentele artistice le voi factura în Anglia. E totul absolut legal”, a completat interpreta de muzică de petrecere.

Carmen Șerban a absolvit Facultatea de Jurnalism

Carmen Șerban, în vârstă de 49 de ani, are o carieră impresionantă în spate. Artista a lansat pe piața muzicală peste 20 de albume, care s-au bucurat de succes la public și care s-au vândut foarte bine. În ciuda succesului, vedeta și-a dat seama că este foarte importantă și școala.

A urmat cursurile Liceului de Muzică Ion Vidu din Timișoara, dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”.

Carmen Șerban a ales să urmeze și cursurile universitare. A  absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. Apoi a făcut și masterul. Artista a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, fiind absolventă a Școlii de televiziune Tudor Vornicu din București.

citește și...