Carmen Șerban își vinde casa. Vrea să se mute din țară

05.02.2021, 15:18
Carmen Șerban își vinde casa. Vrea să se mute din țară
Carmen Șerban își vinde casa. Vrea să se mute din țară

Cântăreața de muzică de petrecere Carmen Șerban și-a pus în vânzare locuința din București. Vedeta a mărturisit că intenționează să se mute din țară.

Carmen Șerban a pus în vânzare unul dintre apartamentele pe care le deținea în Capitală. Pe locuința din zona Pipera, cântăreața cere suma de 170.000 de euro. Cu banii aceștia, artista vrea să investească într-o nouă locuință, în Anglia. „Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am deja o locuință de opt ani de zile, unde am adresa. Îmi mut business-ul total, pe acte, acolo. Am scos un apartament din Pipera la vânzare, cu 170.000 de euro, l-am lăsat mai ieftin, de la 200.000 de euro. Mai am încă un apartament și o casă la Timișoara”, a spus Carmen șerban, potrivit click.ro.

Despre decizia de a se muta din țară, Carmen Șerban a explicat: ”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul de data aceasta. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. El a plecat dintre noi pe 19 septembrie 2020. Ca urmare a situației de anul trecut cu Covid-ul, am ajuns la ideea că mă simt mai respectată acolo decât aici, unde am plătit taxe atâția ani. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea”.

Ce studii are Carmen Șerban

Carmen Șerban, în vârstă de 49 de ani, are o carieră impresionantă în spate. Artista a lansat pe piața muzicală peste 20 de albume, care s-au bucurat de succes la public și care s-au vândut foarte bine. În ciuda succesului, vedeta și-a dat seama că este foarte importantă și școala. A urmat cursurile Liceului de Muzică Ion Vidu din Timișoara, dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”.

Carmen Șerban a ales să urmeze și cursurile universitare. A  absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. Apoi a făcut și masterul. Artista a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, fiind absolventă a Școlii de televiziune Tudor Vornicu din București.

citește și...