Cristina Ich se confesează. Motivul pentru care a renunțat la studiile la Facultatea de Medicină

19.12.2020, 15:15
Cristina Ich se confesează. Motivul pentru care a renunțat la studiile la Facultatea de Medicină
Cristina Ich se confesează. Motivul pentru care a renunțat la studiile la Facultatea de Medicină

Cristina Ich a urmat cursurile Facultății de Medicină, însă a renunțat. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute figuri din social media, însă puțini știu că aceasta a vrut să devină medic și chiar a început cursurile la Facultatea de Mediciă, însă ulterior a renunțat. Ea a explicat, pentru okmagazine.ro, care a fost motivul pentru care a luat acestă decizie. ”Acesta este un subiect sensibil pentru mine, pentru că mi-aş fi dorit să devin medic. Aveam toate şansele, însă mi s-au dat planurile peste cap atunci când părinţii mei au trecut printr-un accident groaznic, în care era să-i pierd. Asta m-a dărâmat psihic şi nu am mai dat randamentul necesar pentru a face faţă studiilor”, a mărturisit Cristina Ich.

Vedeta a afirmat că nu regretă nimic din ceea ce a făcut. ”Am spus de mai multe ori că poate nu tot ce mi-am dorit am realizat, însă cu siguranţă nu regret nimic. Sunt recunoscătoare pentru toate experienţele şi oportunităţile de care am avut parte şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face totul la fel”, a spus ea.

Cristina Ich, susținută de iubit

Cristina Ich a explicat că a fost susținută în tot ceea ce face de iubitul ei, Alexandru Pițurcă.

”Am avut marele noroc să fiu înconjurată de oameni care să-mi respecte alegerile, iar jobul meu este una dintre acestea. La fel cum muncesc eu, munceşte şi Alexandru, astfel nu simţim că nu ne oferim destulă atenţie”, a declarat ea.

”Sunt o persoană emotivă şi impulsivă, iar tocmai pentru că mă dedic prea mult, orice aş face vreodată m-ar consuma. Însă, odată ce mă temperez, lucrurile revin la normal, iar Alexandru mereu m-a susţinut în ceea ce fac. În weekend-uri, de regulă, petrec cel mai puţin timp pe reţelele sociale sau chiar deloc, pentru că mă dedic total lui Noah”, a completat Cristina Ich.

citește și...