Diana Bart, detalii despre cariera sa la Prima TV. De la ce post de televiziune a primit ofertă

02.01.2021, 16:17
Diana Bart, detalii despre cariera sa la Prima TV. De la ce post de televiziune a primit ofertă
Diana Bart, detalii despre cariera sa la Prima TV. De la ce post de televiziune a primit ofertă

Diana Bart lucrează de mulți ani la postul de televiziune Prima TV. Vedeta a dezvăluit de la post a mai primity ofertă.

Diana Bart lucrează la Prima TV de șapte ani. Despre cariera sa a făcut prezentatoarea TV declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. Aceasta a dezvăluit că a primit oferte de a pleca de la Prima TV, însă a refuzat. ”Da, am primit şi n-am plecat, am primit ofertă de la Kanal D”, a spus aceasta.

Diana Bart a explicat și care este motivul pentru care a rămas fidelă postului de televuziune la care lucrează. ”Stabilitatea şi faptul că îmi place foarte mult ceea ce fac. M-am ataşat de echipă, dar nu pot să neg faptul că îmi doresc să am aici un proiect mai amplu, eventual o emisiune în direct. N-aş vrea să mă plafonez”, a completat ea.


Ce pasiuni are Diana Bart

Diana Bart este pasionată de bucătărie și de design interior.

”Da, m-am gândit ca după ce termin cu televiziunea să-mi deschid un restaurant mic şi cochet în care să gătesc eu cu drag şi să duc gătitul la rang de artă. Momentan, nu am timp să fac şi asta, dar e un mare vis al meu. În ceea ce priveşte pasiunea pentru designul interior, m-am implicat foarte mult în decorarea noii case, am ales un stil eclectic, am îmbinat şi stilul scandinav cu elemente clasice şi moderne”, a detaliat prezentatoarea de televiziune.

Vedeta a mărturisit că face bani și din social medial. ”Da, am început să câştig bani şi din asta şi mă implic foarte mult, muncesc zilnic, uneori nu mai am timp de nimic. Realizez singură campaniile. Mă ocup şi de contul de cooking de pe Instagram şi am o comunitate foarte frumoasă împreună cu care gătesc”, a mai spus ea.

citește și...