Carmen Șerban dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist”

07.01.2021, 14:35
Carmen Șerban dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist”
Carmen Șerban dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist”

Interpreta de muzică de petrec ere Carmen Șerban a dat detalii, la o emisiune de televiziune,  despre viața sa sentimentală.

Prezentă în paltoul emisiunii matinale de la Antena Stars, cântăreața Carmen Șerban a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește. Artista a mărturisit că atunci când simte nevoia să fie singură, îl trimite pe partenerul ei de viață la el acasă.

”Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist. Am o relație…, dar atunci când am chef să stau singură, îi zic să meargă și până pe la el acasă”, a declarat Carmen Șerban în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Carmen Șerban e adepta relațiilor trainice

Carmen Șerban a explicat de curând că și-ar dori să ajungă la altar, însă nu și la starea civilă.

Interpreta de muzică de petrecere a afirmat că este adepta relațiilor trainice, de durată.

„Eu nu am de unde să știu ce va fi. Nu mi-aș dori să îmbrac rochia de mireasă. Dacă aș ajunge vreodată la altar cu un bărbat, aș ajunge strict la altar, nicidecum la starea civilă. Eu sunt adepta relațiilor trainice, fără hârtiuță. Important este să ne înțelegem bine. Am cel mai bun model: părinții mei care au avut 50 de ani de căsnicie, cu hârtie doar vreo 10 ani. Tata la 10 zile după ce a împlinit 10 ani de căsnicie cu mama a plecat din lumea aceasta, dar uite că se poate”, a declarat Carmen Șerban, potrivit spynews.ro.

Ce studii are Carmen Șerban

Carmen Șerban, în vârstă de 49 de ani, are o carieră impresionantă în spate. Artista a lansat pe piața muzicală peste 20 de albume, care s-au bucurat de succes la public și care s-au vândut foarte bine. În ciuda succesului, vedeta și-a dat seama că este foarte importantă și școala. A urmat cursurile Liceului de Muzică Ion Vidu din Timișoara, dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”.

Carmen Șerban a ales să urmeze și cursurile universitare. A  absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. Apoi a făcut și masterul. Artista a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, fiind absolventă a Școlii de televiziune Tudor Vornicu din București.

citește și...