Mihai Trăistariu, detalii incredibile despre cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie. Cum a reacționat vedeta la propunerea lui

11.12.2020, 13:11
Mihai Trăistariu, detalii incredibile despre cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie. Cum a reacționat vedeta la propunerea lui
Mihai Trăistariu, detali incredibile despre cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie. Cum a reacționat vedeta la propunerea lui

Cântărețul Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri incredibile după ce s-a aflat că a cerut-o în căsătroie, în urmă cu mulți ani, pe nimeni alta decât Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. Vedeta a dezvăluit, însă, ca a mai existat un bărbat celebru din România care a cerut-o în căsătorie în urmă cu foarte mulți ani, după cum a afirmat ea.

Este vorba de cântărețul Mihai Trăistariu. După dezvăluirea făcută de vedetă, Mihai Trăistariu a făcut declarații în acest sens.

Mihai Trăistariu: ”Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu”

La postul de televiziune Antena Stars a povestit cum a ajuns să o ceară în căătorie pe Oana Zăvoranu.

”Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: ”Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu”. Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: “Gata, ţin minte!”, a spus artistul, potrivit spynews.ro.

”Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz”, a adăugat Mihai Trăistariu.

 

 

citește și...