Carmen Grebenișan spune tot despre Alina Ceușan. Se pregătește să fie nașa băiețelului acesteia

21.10.2020, 08:51
Carmen Grebenișan spune tot despre Alina Ceușan. Se pregătește să fie nașa băiețelului acesteia

Pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan le leagă o frumoasă prietenie. Carmen a făcut dezvăluiri din relația lor.

Carmen Grebenișan și prietena ei, Alina Ceușan, au făcut echipă la show-ul de televiziune ”Asia Express”, de la Antena 1. Cele două se înțeleg de minune, însă Carmen a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Viva, că au avut parte și de certuri de-a lungul relației lor de prietenie.

Carmen Grebenișan a mărturisit că discuțiile dintre ea și Alina Ceușan au plecat de la lucruri mărunte și au trecut imediat peste momentele tensionate. Vedeta a adăugat că ea și Alina Ceușan s-au susținut întotdeauna, în orice situație.

”Da, ne-am certat odată, din cauză că nu spăla niciuna dintre noi vasele. Asta era în primul an de facultate, practic primul nostru an de prietenie. Ne-am mai certat odată, într-o excursie în Marrakesh, din cauza unor agrafe de păr, deci vă dați seama cam la ce nivel au fost certurile, în maximum 10 minute s-au atenuat și am și uitat de ele.

Adică n-am uitat, ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele, dar atât au fost, chiar niciodată nu s-a întâmplat nimic mai mult între noi și mereu am fost de acord una cu cealaltă și ne-am susținut. Așa a fost să fie, totul a fost foarte organic, nimic forțat, a fost potrivire perfectă de caractere”, a declarat Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan, nașa băiețelului Alinei Ceușan

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a născut în data de 15 septembrie. Ea a adus pe lume un băiețel. Imediat după ce a devenit mămică, Alina Ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei, pe care l-a numit ”Rock Tisha”. În interviul pentru publicația menționată, Carmen Grebenișan a afirmat că ea și iubitul ei vor fi nașii băiețelului Alinei Ceușan.

”Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a spus Carmen Grebenișan.