Carmen Grebenișan spune tot despre Alina Ceușan. Se pregătește să fie nașa băiețelului acesteia

21.10.2020, 08:51
Carmen Grebenișan spune tot despre Alina Ceușan. Se pregătește să fie nașa băiețelului acesteia
Carmen Grebenișan spune tot despre Alina Ceușan. Se pregătește să fie nașa băiețelului acesteia

Pe Carmen Grebenișan și Alina Ceușan le leagă o frumoasă prietenie. Carmen a făcut dezvăluiri din relația lor.

Carmen Grebenișan și prietena ei, Alina Ceușan, au făcut echipă la show-ul de televiziune ”Asia Express”, de la Antena 1. Cele două se înțeleg de minune, însă Carmen a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Viva, că au avut parte și de certuri de-a lungul relației lor de prietenie.

Carmen Grebenișan a mărturisit că discuțiile dintre ea și Alina Ceușan au plecat de la lucruri mărunte și au trecut imediat peste momentele tensionate. Vedeta a adăugat că ea și Alina Ceușan s-au susținut întotdeauna, în orice situație.

”Da, ne-am certat odată, din cauză că nu spăla niciuna dintre noi vasele. Asta era în primul an de facultate, practic primul nostru an de prietenie. Ne-am mai certat odată, într-o excursie în Marrakesh, din cauza unor agrafe de păr, deci vă dați seama cam la ce nivel au fost certurile, în maximum 10 minute s-au atenuat și am și uitat de ele.

Adică n-am uitat, ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele, dar atât au fost, chiar niciodată nu s-a întâmplat nimic mai mult între noi și mereu am fost de acord una cu cealaltă și ne-am susținut. Așa a fost să fie, totul a fost foarte organic, nimic forțat, a fost potrivire perfectă de caractere”, a declarat Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan, nașa băiețelului Alinei Ceușan

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a născut în data de 15 septembrie. Ea a adus pe lume un băiețel. Imediat după ce a devenit mămică, Alina Ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei, pe care l-a numit ”Rock Tisha”. În interviul pentru publicația menționată, Carmen Grebenișan a afirmat că ea și iubitul ei vor fi nașii băiețelului Alinei Ceușan.

”Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a spus Carmen Grebenișan.

citește și...