Primele fotografii cu bebelușul Alinei Ceușan. Ce a spus vedeta după ce a devenit mămică

15.09.2020, 15:07
Primele fotografii cu bebelușul Alinei Ceușan. Ce a spus vedeta după ce a devenit mămică
Primele fotografii cu bebelușul Alinei Ceușan. Ce a spus vedeta după ce a devenit mămică

Alina Ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei. Vedeta este în culmea fericirii după ce a devenit mămică.

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a născut în această dimineață. Ea a adus pe lume un băiețel. Pe contul său de socializare, Alina ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei, pe care l-a numit ”Rock Tisha”.


„12 ore de travaliu, o oră de împins și o cezariană mai târziu… Vi-l prezint pe baby Rock Tisha. 15.09.2020, 4.44. Primele mele cuvinte pentru el: Deci tu ai fost în interior, în tot acest timp!”, este mesajul pe care Alina Ceușan l-a transmis fanilor ei din mediul online.

Vedeta a primit numeroase mesaje de felicitare de la internauți.

Prietena ei a anunțat că a născut

Carmen Grebenișan, prietena Alinei Ceușan, a fost cea care a dat vestea, pe contul ei de socializare, că aceasta din urmă a născut.

„Neața! A născut Alinaaaa!!!”, a spus Carmen Grebenișan, potrivit revistei Viva.

„Nu am dormit toată noaptea, am dormit iepurește, cu un ochi. Ba verificam grupul de WhatsApp…. A născut la ora 4.44, așteptăm updates de la ea în mod oficial, eu doar vă anunț că a născut. Abia aștept pozele! Probabil este foarte obosită și s-a culcat!”, a completat Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan se bucură de mare suuces în mediul online

Alina Ceușan și-a deschis blog-ul alinaceusan.com în anul 2012, cu ocazia unei teme primite la facultate.

Absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde a studiat comunicare și relații publice, Alina Ceușan a avut de-a lungul timpului colaborări cu mai multe brand-uri mari.

Alina Ceușan are mare succes în mediul online, fiind urmărită pe Instagram de 621.000 de internauți.

citește și...